Лого https://uaserial.net

Актриса «Ходячих мерців» була заарештована за напад

0
802

Ванесса Клоук (Анна з серіалу «Ходячі мерці») потрапила за ґрати після розставання з хлопцем

Як повідомляється, актриса, відома за роллю Анни в 6 і 7 сезонах «Ходячих мерців», виявилася в поліції, напавши на незнайомку.

Інцидент стався, коли хлопець Ванесси Клоук збирав свої речі після їх недавнього розставання. Він викликав поліцію, щоб хтось був присутній при його відхід з будинку актриси щоб уникнути проблем. Дівчина ридала і кричала йому вслід, роздаючи прізвиська йому і його родичам, і, мабуть, вийшла слідом на вулицю.

Хлопець зміг виїхати завдяки допомозі поліції, але якоїсь причини при сцені була присутня якась жінка, що записує те, що відбувається на відео. Відомо, що свідок назвала актрису «надмірно драматичною», а також не припиняла знімати, незважаючи на вимоги і образи. Клоук нагрубила їй, здається, вдарила (на отриманому виданням TMZ відео важко розібрати цей момент), а потім вихопила у неї телефон і викинула його зі сходів. Телефон впав на припаркований поруч автомобіль і залишив на ньому пошкодження.

Співробітники поліції просили її піти, але не змогли заспокоїти, і після інциденту з телефоном забрали до відділку. Вже отримано коментар актриси:

Можете собі уявити, що потрібно, щоб так спровокувати людини? Зараз часи користування людьми і їх приниження без всякого бажання дізнатися всю картину цілком.

Хоча «Ходячі мерці» вже ніяк не постраждають від цієї події, у серіалу багато судових проблем. Родичі загиблого на зйомках каскадера хочуть відсудити у каналу AMC компенсацію в 8 млн доларів і змусити визнати свою провину у трагедії. Також йдуть слухання з приводу розбіжностей з першим шоураннер «Ходячих мерців» Френком Дарабонтом.

Серіал повернеться на екрани з 2 половиною 10 сезону 24 лютого. Нещодавно зірка серіалу «Надприродне» Джаред Падалекі був заарештований за п'яний дебош.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Актриса «Ходячих мерців» була заарештована за напад