Лого https://uaserial.net

«Ходячі мерці» перетворяться у всесвіт «Стріли» CW?

0
747

«Ходячі мерці» і вся франшиза піде по стопах серіалів CW з кросоверами за прикладом «Кризи на Нескінченних Землях»

Скотт Гімпл, колишній шоураннер серіалу «Ходячі мерці» і нинішній глава по контенту всій цій зомбі-всесвіту, повідомив, що подальший розвиток піде по стопах супергеройських шоу CW.

За всі ці роки зі звичайної екранізації коміксів «Ходячі мерці» перетворилися у велику всесвіт, яка незабаром об'єднає 3 серіалу і як мінімум 1 повнометражний фільм. Флагманський серіал знаходиться на середині 10 сезону, спін-офф «Бійтеся ходячих мерців» влітку подолав поріг 5 сезону, а новий серіал «Ходячі мерці: Світ за межами» вийде на екрани навесні цього року. Фільм про Ріка Граймса знаходиться на стадії продакшну і ще більше урізноманітнює франшизу, але також об'єднає третій спін-офф з попередніми серіалами.

А недавній з щорічних кросовер всесвіту «Стріли» «Криза на Нескінченних Землях» довів, що вона стала однією з найголовніших на телебаченні, змінивши всю мультивселенной DC в цілому. Його фінал ще не вийшов на екрани і відбудеться 15 січня.

Тож не дивно, що головний директор по контенту «Ходячих мерців» сподівається наблизитися до успіху супергероїв CW, так легко і звично об'єднуються щороку. В останньому інтерв'ю він відповів на питання щодо можливості великих кросоверів в світі зомбі-апокаліпсису:

Ми загадуємо це на майбутнє, і фундамент буде закладено в наступному сезоні «Бійтеся ходячих мерців». Так що, так, хто знає? Мені б хотілося зробити щось схоже на «Криза на Нескінченних Землях». Це було б так круто, але поки до цього дуже далеко.

Нагадаємо, що в новому 2020 році всесвіт «Ходячих мерців» буде в ефірі практично весь час, виключаючи лише 10 тижнів перерви. А недавно були названі найгірший і найкращий епізоди і сезони франшизи.

Ви б хотіли, щоб ця всесвіт брала приклад з серіалів CW? Діліться своєю думкою в коментарях нижче! Основний серіал повернеться на екрани з продовженням 10 сезону 24 лютого.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Ходячі мерці» перетворяться у всесвіт «Стріли» CW?