Лого https://uaserial.net

Зірки «Ходячих мерців» поділилися можливими кінцівками серіалу і причиною апокаліпсису

0
773

Актори серіалу «Ходячі мерці» розповіли, яка може бути причина зомбі-апокаліпсису, і чим все завершиться

Актори «Ходячих мерців» поділилися своїми теоріями, іноді несерйозними, а часом і просто геніальними, на тему того, звідки насправді взялися зомбі і чим завершиться серіал.

Нагадаємо, що оригінальні комікси надали свій абсолютно несподіваний фінал цього року. Зірка серіалу Джеффрі Дін Морган вважає, що у серіалу є ще як мінімум 3 роки в запасі, а автор коміксів Роберт Киркман і зовсім ділиться з шоураннер Анджелой Кенг способами продовжити телешоу, навіть якщо сюжет пережене кінцівку коміксів.

Киркман ніколи не розповідав про походження вірусу, який породив зомбі і почав апокапсіс. На його думку, це і без того досить божевільна ідея, і варто просто прийняти її на віру, як будь-яку науково-фантастичну деталь сюжету.

Росс Маркванд вважає, що всі почали інопланетяни. Він зіграв у серіалі роль Аарона. Насправді, після спойлерів про метеорит в 10 сезоні ця теорія стає схожою на правду:

Або інопланетяни були причиною зомбі-апокаліпсису, або вони спустяться на землю і переб'ють нас усіх. У будь-якому випадку, буде весело.

Майкл Кадлітц, колишній режисером декількох епізодів і виконавцем ролі Абрахама Форда, дотримується іншої думки. Він передбачає, що саме люди створили зомбі-вірус, можливо, в результаті наукового або урядового змови:

Я думаю, це ми винні. Думаю, вони щось розробляли і щось пішло не так.

Ветеран зомбі-апокаліпсису Керол, зіграна Мелісою Макбрайд, як розповідала актриса, не повинна була пережити 1 сезон. Тепер, в перерві між 1 і 2 частиною ювілейного 10 сезону, вона поділилася своїм баченням фіналу, який просто вражає:

Думаю, в результаті все виявиться телешоу. Хтось скаже: «Знято!», А потім ти бачиш, як ходоки знімають маски і обіймають один одного і розходяться.

У Джудіт Граймс вже помічені перші сценарні кроки до кінцівки Карла з коміксів. «Ходячі мерці» повернуться на екрани 24 лютого.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірки «Ходячих мерців» поділилися можливими кінцівками серіалу і причиною апокаліпсису