Лого https://uaserial.net

«Ходячі мерці»: Чи вплине остання смерть в коміксах на фільми про Ріка Граймса?

0
1 076

Яку роль в повнометражних фільмах AMC про Ріка Граймса зіграє смерть в коміксах «Ходячі мерці»?

Як стало відомо зовсім недавно, в останньому випуску коміксів загинув головний персонаж всесвіту «Ходячих мерців» Рік Граймс. Раніше герой покинув серіал, щоб перейти в сольні фільми. Творець коміксів Роберт Киркман наполягає, що на смерть Ріка ніяк не вплинули події серіалу:

Мені не подобається звертатися до телешоу, тому що воно не має безпосереднього відношення до коміксів. Комікси впливають на серіал, а не навпаки. Але ... ми втратили Ріка в цьому році вже двічі, і, хоча він не помер в серіалі, я повинен офіційно заявити, що події в коміксах ні в якому разі не стали реакцією.

Хоча комікси дійсно є основою сюжету серіалу і донині, екранізація досить рідко слідує написаному Кіркманом щодо смертей персонажів. Яскравим прикладом можна назвати недавній фінал 9 сезону з великою кількістю жертв, лише деякі з яких збігалися з коміксних, або долю нещасного Карла Граймса і його заміни в 9 сезоні Генрі, так як обидва на сьогоднішній момент загинули в серіалі, хоча Карл все ще живий в коміксах, а Генрі там і зовсім не існує.

Оскільки Киркман активно бере участь в розробці майбутніх повнометражок про долю Ріка після відходу, фанатів цікавить, чи буде їх кінцівка для улюбленого героя такий же, як в коміксах. Відповідаємо: швидше за все, немає, так як фільми підуть своїм шляхом.

З самого початку роботи над екранізацією Киркман не просто не противився змін в серіалі, але і наполягав на них. Він вважає, що комікси і телебачення є різними типами медіа. Існування персонажів, яких ніколи не було в коміксах, на кшталт Деріла або Генрі, повністю змінює динаміку сюжету.

За словами Кіркман, зміни можуть стати кращою частиною шоу, так як вони можуть дивувати і шокувати глядачів. Оскільки він вважає створення нових сюжетів на базі створеного ним світу більш захоплюючим процесом, ніж Кадр за кадром оригіналу, малоймовірно, що він витратить потенціал 3 фільмів на дослівне цитування себе самого.

Ендрю Лінкольн, який зіграв Ріка в серіалі, говорив, що фільми поставлять крапку в історії його персонажа, розкривши секрет його зникнення. Залишається сподіватися, що ця «точка» великого і могутнього Ріка не стане смертю в спідньому.

Перший фільм з трилогії поки не отримав точної дати виходу, але передбачається, що вона може відбутися вже в 2020 році. Зате 10 сезон «Ходячих мерців» вийде на екрани вже цієї осені.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Ходячі мерці»: Чи вплине остання смерть в коміксах на фільми про Ріка Граймса?