Лого https://uaserial.net

«Люцифер» став найбільшою кількістю переглядів серіалом тижня на Netflix

0
1 017

Повідомляється, що 4 сезон серіалу «Люцифер» названий найпопулярнішим серіалом на Netflix за останній тиждень

Довгоочікуваний 4 сезон відродженого «Люцифера» дебютував на початку місяця, і нові дані, схоже, натякають на великий успіх.

Сайт TVTime, що дозволяє своїм користувачам ділитися переглянутих серіалами і відстежувати свій і чужий прогрес в нелегкій справі серіаловеденія, опублікував рейтинг найпопулярніших шоу 2 останніх тижнів, який очолив саме «Люцифер»:

Звичайно, це лише дані TVTime, які не дають повної картини, але в будь-якому випадку очевидно, що 4 сезон подивилося величезну кількість людей. Нагадаємо, що політика Netflix з якихось причин не дозволяє сервісу поширюватися про переглядах свого контенту, і всі цифри зберігаються в найсуворішому секреті.

Ця новина, безсумнівно, приємна для фанатів серіалу, затьмарюється звістками про продовження. На жаль, «Люцифер» отримає 5 сезон, але він стане останнім у його диявольською історії. З огляду на, що багато хто і не сподівалися на продовження, це не така вже й сумна новина, хоча такий високий інтерес глядачів міг би послужити їм на користь краще.

Зате у зірок серіалу все добре. По крайней мере, сам Люцифер Том Елліс нещодавно зіграв пишне весілля, так недоречно для фанаток покинувши ряди холостяків.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Люцифер» став найбільшою кількістю переглядів серіалом тижня на Netflix