Лого https://uaserial.net

«Люцифер» 5 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
2 378

Коли відбудеться дата виходу 5 сезону серіалу «Люцифер»

4 сезон неймовірного серіалу «Люцифер» нарешті з'явився на Netflix, а це означає, що ми всі з нетерпінням чекаємо новин про продовження. Ми зібрали все, що на даний момент відомо про 5 сезоні «Люцифера», щоб поділитися з вами тільки своєчасної і перевіреною інформацією!

Закриття і чудесне відродження «Люцифера»

Зараз в це складно повірити, але серіал був закритий каналом Fox в минулому році. Причиною був перегляд каналом власної політики, і разом з «Люцифером» без будинку залишилися кілька шоу. Але шанувальники були незгодні з таким станом справ, особливо тому, що 3 сезон завершився потужним кліфгенгер, і розгорнули активну кампанію проти закриття #SaveLucifer. Коли стало ясно, що Fox не збирається повертати серіал в свій ефір, всі надії залишалися на те, що його підхопить інший канал або стрімінговий сервіс. З чуток, це хотів зробити Amazon, але коли Netflix заявив, що візьме «Люцифера» під своє ангельське крило, захват і глядачів, і акторів було важко описати словами.

Зрозуміло, зірки серіалу подякували фанатам за активну підтримку, сказавши, що без такої явної демонстрації необхідності 4 сезони переговори не були б настільки успішними. Виявилося, що струс пішла шоу на користь, адже тепер, без суворої телевізійної цензури, стало можливо показати більше. З'являться і нові персонажі, наприклад, перша жінка на Землі Єва, з якої у Люцифера і Хлої створиться любовний трикутник. Загалом, довгоочікуваний 4 сезон хоч і виходить набагато пізніше звичайного, але зате обіцяє стати одним з кращих в серіалі!

Дата виходу 5 сезону

На сьогоднішній день ніяких новин про продовження серіалу на наступний сезон не повідомляється. Швидше за все, Netflix зберігає інтригу перед прем'єрою гучного 4 сезони. Крім того, для Netflix це звичайна практика. Стрімінговий сервіс часто повідомляє про продовження своїх шоу на новий сезон безпосередньо перед його прем'єрою. Ймовірно, тепер справа за глядачами і критиками, і від того, як зустрінуть 4 сезон, буде залежати подальша доля «Люцифера». Можливо навіть, що кліфгенгер в фіналі не буде зовсім, щоб можна було завершити шоу на цій ноті в разі несподіваного провалу.

В такому випадку приблизною датою виходу можна вважати весну 2020 року, рівно через рік на виробничий процес.

Однак є і ще один варіант, вкрай небажаний для фанатів. 4 сезон може стати грандіозним, але все ж остаточним фіналом улюбленого серіалу. Мабуть, складно назвати шоу, рятувальна кампанія якого досягла б подібних масштабів. Але якщо Netflix взялися за справу тільки щоб гідно завершити сюжет, а не залишати його відкритим, як це сталося після 3 сезону, вже нічого не зможе врятувати «Люцифера» від загибелі.

Ми продовжимо тримати вас в курсі розвитку подій! Нагадаємо, що 4 сезон цілком виходить на екрани сьогодні. Список назв всіх 10 серій ви можете знайти тут. Пропонуємо вам поділитися враженнями в коментарях нижче, а також залишити відгук на серіал, щоб допомогти іншим користувачам з вибором для перегляду!

Оновлене 7 червня

«Люцифер» офіційно продовжений на 5 і останній сезон на Netflix! Про це оголошено на сторінці серіалу в Твіттері разом з публікацією першого промо-постера зі слоганом «Побачимося в пеклі»:

Ми продовжимо тримати вас в курсі розвитку подій! Пропонуємо вам поділитися враженнями в коментарях нижче, а також залишити відгук на серіал, щоб допомогти іншим користувачам з вибором для перегляду!

Оновлено 18 червня

Продюсер серіалу «Люцифер» Ілді Модрова заявив, що у фінальному сезоні проекту буде 10 серій. Дата прем'єра все ще не називається.

Оновлене 27 липня

Стало відомо, що в останньому сезоні буде 16 серій, тобто, на цілих 6 епізодів більше початкового! Схоже, що фінал обіцяє бути щонайменше грандіозним.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Люцифер» 5 сезон: дата виходу і перші подробиці