Лого https://uaserial.net

Чи буде «Люцифер» частиною серіалу «Пісочна людина» Netflix?

0
1 216

Серіал «Люцифер» може продовжитися в вигляді одного з героїв нового «Пісочного людини»

Коли «Люцифер» за коміксами DC був скасований на каналі Fox, стрімінговий сервіс Netflix втрутився і врятував серіал. Однак виявилося, що і на новому місці проживання «Люцифера» чекають лише 2 сезону, один з яких вже вийшов. Це означає, що захід Ранкової зірки вже не за горами в наступному 5 сезоні.

Але фанати піднеслися духом, дізнавшись, що невгамовний Netflix замовив екранізацію коміксів Ніла Геймана «Пісочна людина», в яких і з'явився персонаж Люцифер вперше, потім отримавши власний комікс. Це створило чимало питань, головним з яких є можливість повернення Люцифера в новому серіалі, заочно названому найдорожчим для DC.

Це був би далеко не перший подібний прецедент. Так, після закриття серіалу «Костянтин» головний герой став одним з команди «Легенд завтрашнього дня» на каналі The CW, причому зіграв його той же актор Метт Райан. Ситуацію з Люцифером полегшує те, що зараз обидва серіали належать самому Netflix.

У коміксах «Пісочна людина» зачіпає передісторію Люцифера. Звичайно, це розповідь про зовсім іншому героєві, але Люцифер відіграє в ньому не останню роль. Звичайно, між телевізійним серіалом і коміксами «Люцифера» чимало відмінностей, але основні риси все-таки були збережені або майстерно перероблені зусиллями актора Тома Елліса. Так «Пісочна людина» може подарувати Люциферу ще більш глибокий і інтригуючий контекст.

Якщо озиратися назад, можна побачити, що шоураннер «Люцифера» Ілді Модровіч знала про плани Netflix і вже згадувала про це. Наприклад, слова про те, що думка фанатів не змінить рішення про закриття серіалу тепер здаються двозначними, адже зазвичай просто говорять, що творці знайшли потрібний фінал і задоволені ним. Що, якщо це зовсім не кінець для Люцифера?

Поки нічого не можна сказати напевно, але створення нової власного всесвіту за коміксами, на цей раз DC, буде ідеальним варіантом розвитку для Netflix і тому покупка саме «Пісочного людини" не здається випадковістю.

Як завжди, ми будемо тримати вас в курсі. Ніл Гейман, творець оригінальних коміксів і шоураннер майбутнього серіалу, відомий соціальною активністю і вже розкрив деякі подробиці в Твіттері. Так що можна не сумніватися, що новини будуть і ніщо не сховається від погляду шанувальників.

А ви хотіли б повернення Люцифера в інший серіалі, або його слід відправити на спокій? Пишіть свою думку в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Чи буде «Люцифер» частиною серіалу «Пісочна людина» Netflix?