Лого https://uaserial.net

Шоураннер «Люцифера» говорить, що петицій не врятувати серіал від закриття

0
805

Серіал «Люцифер» буде закритий після 5 сезону незалежно від бажання шанувальників

Майбутній 5 сезон «Люцифера» названий фінальним, і шанувальники роздумують, чи згоден шоураннер з таким рішенням, або ж їм знову слід почати кампанію з порятунку.

Ілді Модровіч поспішила прояснити ситуацію і всіх заспокоїти. Вона повідомляє, що разом з со-продюсером Джо Хендерсоном вони задоволені тим, як завершиться серіал. Також, за її словами, тепер ніщо не змінить прийнятого рішення, навіть фанатська любов, яка раніше врятувала «Люцифера» після закриття на каналі Fox.

У заяві в Твіттері Модровіч каже, що Warner Bros. Television і Netflix прекрасно знають, наскільки глядачі віддані серіалу, і саме тому було заздалегідь оголошено, що 5 сезон остаточно буде останнім.

«Люцифер» скоро повернеться в виробництво і, ймовірно, завершення вийде в 2020 році. Нагадаємо, що серіал несподівано став найпопулярнішим на Netflix на цілих 7 тижнів поспіль.

Треба відзначити, що видавництво DC зовсім недавно закрило свій імпринт Vertigo, на якому колись вийшли комікси Ніла Геймана «Пісочна людина», одним з персонажів якого і був спочатку Люцифер, в подальшому отримав свої серіали. Це сталося через серйозних змін всередині компанії.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Шоураннер «Люцифера» говорить, що петицій не врятувати серіал від закриття