Лого https://uaserial.net

«Ходячі мерці»: Несподіваний фінал коміксів відбудеться на цьому тижні

0
795

Комікси «Ходячі мерці», що стали основою для серіалу, будуть завершені на цьому тижні

Історія «Ходячих мерців» закінчена після 15 років саги від Роберта Кіркман!

Комікси про зомбі-апокаліпсис несподіваною знайшли свій фінал на цьому тижні. Останній випуск № 193 опублікують в середу за місцевим часом, і він буде складатися відразу з 3 розділів, щоб вмістити в себе всі події. Цікаво, що коштувати він буде так само, як звичайний випуск.

Через що був закритий популярний комікс?

Як відомо, на події серйозно вплинула нещодавня смерть одного з головних персонажів Ріка Граймса. Деталі поки зберігаються в строгому секреті, на що натякає і вельми пізній анонс фіналу. Як автор зможе зв'язати все воєдино, при цьому не забувши про Ріка, неясно, але такий несподіваний поворот є відмінним способом завершити історію, повну несподіванок. По всій видимості, це свідоме і обдумане рішення творця коміксу, а не щось інше.

Як це вплине на серіал AMC?

Найімовірніше, ніяк або майже ніяк. Серіал, в даному випадку, на щастя для фанатів не є дословной екранізацією коміксів. Його сюжет досить сильно відходить від їх сюжету. Так що шокуючі події в світі коміксів не повинні стати віхою не тільки для серіалу, але і для запланованих повнометражних фільмів про Ріці Граймс.

Серіал «Ходячі мерці» повернеться з 10 сезоном цієї осені. Хоча комікси залишають цю мультивселенной, на зміну їм приходить VR-гра з повним зануренням. Також стверджується, що канал має намір створити ще один спін-офф.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Ходячі мерці»: Несподіваний фінал коміксів відбудеться на цьому тижні