Лого https://uaserial.net

Новий спін-офф «Ходячих мерців» знайшов виконавців головних ролей

0
823

Третій серіал з всесвіту «Ходячі мерці» знайшов 3 акторів на головні ролі

Серіал «Ходячі мерці» успішно досяг 10 сезону, а спін-офф «Бійтеся ходячих мерців» теж на ювілейному 5 сезоні. Тому не дивно, що всесвіт «Ходячих мерців» продовжує розширюватися, незважаючи на недавнє завершення оригінальних коміксів, на яких заснований сюжет. Спочатку було оголошено про 3 повнометражних фільмах про Ріка Граймса, потім стало відомо про новому серіалі, що доповнює світ зомбі-апокаліпсису.

Нарешті ми можемо з упевненістю сказати, що робота над другим спін-оффом йде повним ходом. Анонсовані актори, які очолять його каст. Головні ролі виконають Алекса Мансур, Ніколас Канту і Хел Кемпстон, мало відомі широкій аудиторії.

23-річна Мансур знімалася у фільмі «Прибрати з друзів: Даркнет», юний Канту має більш широку фільмографію, включаючи озвучку мультфільмів ( «Вікінги», «Дивовижний світ Гамбола»), а Кемпстон ​​і зовсім є дебютантом.

Згідно з повідомленнями, спін-офф розповість про двох дівчат і числа нового покоління, що народилися після початку кінця світу дітей, які вже досягли повноліття. Одну з них і належить зіграти Мансур. Якщо вірити неофіційним опису Variety, її героїня є хуліганкою з добрим серцем, яка живе сьогоднішнім днем ​​і приховує внутрішню смуток під маскою веселості.

У персонажа Канту є чорний пояс з карате, незважаючи на доброзичливий характер, і він здається менше, ніж є насправді. Герой Кемпстона - замкнутий одинак, що відлякує від нього людей, причому він ненавидить це в собі, але нічого не може вдіяти.

Імена та інші подробиці поки не названі. Більш того, на даний момент навіть невідомо назва нового серіалу AMC. Передбачається, що він вийде на екрани в 2020 році.

«Ходячі мерці» повертаються в розклад восени. «Бійтеся ходячих мерців» транслюють прямо зараз, наступна 7 серія буде 15 липня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Новий спін-офф «Ходячих мерців» знайшов виконавців головних ролей