Лого https://uaserial.net

Хлопець Меггі з коміксів з'явиться в 10 сезоні серіалу «Ходячі мерці»

0
659

У новому 10 сезоні Меггі нарешті отримає любовний інтерес з коміксів «Ходячі мерці» Данте

Шоураннер «Ходячих мерців» Анджела Канг розповіла, що в наступному сезоні з'являться чимало нових персонажів, і навіть розкрила ім'я одного з них.

На подив фанатів, ним виявився Данте, хлопець Меггі з нині завершених коміксів. А здивовані все тому, що це сталося відразу після відходу самої Меггі! Звичайно, офіційно Меггі просто знаходиться в іншому місці і може повернутися, але актриса Лорен Коен ще нічого не підтверджувала. На щастя, серіал «Віскі Кавалер», заради якого вона залишила «Ходячих мерців», офіційно закритий, і немає ніяких перешкод для зустрічі Меггі і Данте на екранах. Також говорилося про можливість повнометражного фільму про Меггі, але подробиць не помічено.

Поки не названий актор, і, більш того, Канг стверджує, що у Данте будуть дещо інші цілі в екранізації:

У нашому світі контекст трохи інший, і він зіграє важливу роль в історії Олександрії, так що ми всі в передчутті.

Незважаючи на вищесказане, шанувальники бояться, що повторюється ситуація з Карлом. Його дівчина з коміксів перейшла в серіал вже після його смерті на екрані, а місце Карла поруч з нею зайняв абсолютно новий герой, створений тільки для цього. Зрозуміло, подібні історії не радують віддану аудиторію.

А що думаєте ви? Чи буде вам цікаво побачити новий любовний інтерес Меггі в серіалі? Пропонуємо обговорити гідних кандидатів серед акторів в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Хлопець Меггі з коміксів з'явиться в 10 сезоні серіалу «Ходячі мерці»