Лого https://uaserial.net

«Бійтеся ходячих мерців»: Невже Алісія помре в 5 сезоні?

0
1 655

У серіалі «Бійтеся ходячих мерців» збираються вбити Алісию Кларк?

В останньому епізоді 5 сезону серіалу «Бійтеся ходячих мерців» глядачам показали те, що змусило всіх заволноваться за долю однієї з головних героїнь.

Виявилося, що Алісія Кларк дійсно може померти! Персонаж опинився в непростій ситуації, адже на неї потрапила радіоактивна кров особливо небезпечних зомбі. Такі зомбі не просто заражають через кров, як зазвичай, вони настільки отруйні, що просто вбивають.

У 7 серії Алісія воювали з одним з таких ходячих, та кров бризнула їй прямо на обличчя. Усвідомивши, що сталося, вона вже змирилася з можливою смертю. Як повідомила Грейс, будь-яка взаємодія з отруєною кров'ю може бути небезпечним. Як же тепер буде розвиватися роль Алісії як захисниці групи, і чи вдасться їй уникнути загибелі?

Шанувальники згадали і цікаву деталь з Інстаграма актриси Алісії Дебні-Кері. Після прем'єри 5 сезону вона виклала фото з підписом: «Мені так пощастило брати участь в цьому шоу протягом 5 років». Минулий час, яке мається на увазі в цій фразі, наштовхує на думку про прихований прощанні:

Так чи інакше, що це означає для Алісії, поки не ясно. Адже героїню завжди можуть просто на час прибрати з основного сюжету, як сталося з Меггі в основному серіалі «Ходячі мерці».

Виконавчі продюсери серіалу Ендрю Чамблісс і Ян Голдберг вважають 7 серію дуже важливим моментом сюжетної лінії Алісії:

Вся ця заражена кров на Алісії безумовно піддає її великій небезпеці, ризику. Це не означає, що рівень впливу дорівнює Грейс, але нам є, про що турбуватися.

Наступний 8 епізод 5 сезону «Бійтеся ходячих мерців» вийде 22 липня. Можливо, саме в ньому ми дізнаємося все про майбутню долю Алісії!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Бійтеся ходячих мерців»: Невже Алісія помре в 5 сезоні?