Лого https://uaserial.net

«Бійтеся ходячих мерців» 6 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
2 080

Коли відбудеться дата виходу 6 сезону серіалу «Бійтеся ходячих мерців»

5 сезон «Бійтеся ходячих мерців» ще не завершений, а його вже продовжили на 6 сезон! Так що ми зібрали все, що відомо про продовження, щоб поділитися з вами найактуальнішою і цікавою інформацією про улюбленому серіалі.

Про що серіал

«Бійтеся ходячих мерців» є відгалуженням від основної історії серіалу і коміксів «Ходячі мерці». За сюжетом події відбуваються після зомбі-апокаліпсису, несподіваного спіткало людство. Смертельний вірус змушує живі трупи полювати на свіжу плоть, а будь-який, хто буде укушений, піде за ними по тому ж шляху. Людям доводиться вчитися жити заново після численних смертей у світі, де ніхто не знаходиться в безпеці, і вони роблять це, як вміють.

Пріквел «Бійтеся ходячих мерців» проливає світло на перші дні епідемії в Лос-Анджелесі, і на долю родини Кларк, яка намагається вижити. У 5 сезоні нові шоураннер Ендрю Чамблісс і Ян Голдберг змістили фокус на цілу групу нових персонажів, так що з початкового складу залишилися лише деякі, а також прийшов один з героїв основного серіалу. Як би там не було, в 6 сезоні всіх їх чекає ще більше пригод і небезпек, за якими так хочеться спостерігати.

Дата виходу 6 сезону

На щастя для всіх шанувальників всесвіту «Ходячих мерців», спін-офф отримає ще як мінімум один сезон. Про це стало відомо завдяки Комік Кону в Сан-Дієго. Тож не дивно, з огляду на, що шоу є 2 по популярності на каналі AMC після свого зомбі-попередника. Більш того, в активній розробці знаходяться не тільки повнометражні фільми про Ріці Граймс, але і третій серіал за тим самим завершився коміксами.

Наступний епізод 5 сезону вийде на екрани 12 серпня. Приблизна дата виходу 6 сезону, як зазвичай, весна або літо 2020 року. Ми оновимо інформацію, як тільки стане відомо більше!

Як ви думаєте, хто з героїв переживе наступний сезон «Бійтеся ходячих мерців»? Поділіться своїми думками з цього приводу в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Бійтеся ходячих мерців» 6 сезон: дата виходу і перші подробиці