Лого https://uaserial.net

Шоураннер пояснили смерть в кінці 5 сезону «Бійтеся ходячих мерців»

0
785

Творці серіалу «Бійтеся ходячих мерців» розповіли, чи вижив або помер головний герой у фіналі 5 сезону

Фінал 5 сезону «Бійтеся ходячих мерців» вразив глядачів неймовірним кліфгенгер: чи виживе або помре Морган Джонс, і чи побачимо ми його в 6 сезоні? Адже саму смерть героя нам не показали, а значить, фанатам залишається гадати про його долю.

На щастя, шоураннер Ендрю Чамблісс і Ян Голдберг не стали мучити шанувальників серіалу і вельми туманно, але все-таки висловилися про те, чи буде Джонс в наступному сезоні і чи міг він вижити. Голдберг сказав:

Слухайте, він втратив багато крові через поранення. І на нього напали зомбі. Неважливо, в плече або в серце, це серйозна рана, і він не зможе вижити.

У свою чергу, Чамблісс пролив світло на мотивацію нової героїні Джіні при вбивстві улюбленця фанатів:

Вірджинія вистрілила в Моргана, ведена фундаментальними розбіжностями між ними і різницею в їх поглядах на виживання після апокаліпсису. Причина, по якій вона вбила саме Моргана, полягає в тому, що вона побачила в ньому носія небезпечної філософії. Ви знаєте, вона вважає себе тим, хто здатний приймати важкі рішення, а тому тримає Моргана за слабака за його відмову від радикальних заходів. Очевидно, що у нього своє бачення ситуації. Він цінує життя кожного. У той час як Джіні цікавить лише колектив і те, чого він може досягти в майбутньому, його стабільність і зростання.

Однак творці серіалу так і не відповіли на питання, чи доживе Морган до 6 сезону. На їхню думку, останнє бажання героя полягала в тому, щоб всі члени його групи знайшли свій шлях і слідували йому, не озираючись на минуле, частиною якого він стане. І інтрига полягає в тому, чи зможе він сам наслідувати своєму раді і прожити хоча б 30 секунд після вимкнення камери. Щоб дізнатися про це, доведеться почекати 6 сезон.

Нагадаємо, що спін-офф продовжений на наступний сезон і повернеться влітку 2020 року, як зазвичай. Фанати створили петицію, вимагаючи відставки шоураннер після жорстокого фіналу сезону, незважаючи на підвищення рейтингів. Тим часом, оригінальний серіал «Ходячі мерці», з якого Морган якраз і прийшов в спін-офф, з'явиться на екранах вже 7 жовтня. Стало відомо, що новий спін-офф з робочою назвою «Монумент» за хронологією буде збігатися з «Ходячі мерці», і зйомки вже ведуться.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Шоураннер пояснили смерть в кінці 5 сезону «Бійтеся ходячих мерців»