Лого https://uaserial.net

Глядачі «Бійтеся ходячих мерців» створили петицію, вимагаючи відставки шоураннер

0
855

Петиція з вимогою звільнити творців «Бійтеся ходячих мерців» сколихнула фанатів серіалу

Незадоволені прихильники серіалу «Бійтеся ходячих мерців» подали петицію про відставку шоураннер Ендрю Чамблісса і Яна Голдберга.

Нагадаємо, що творчий дует приєднався до шоу після 3 сезону, коли Дейв Еріксон залишив проект на користь нових ідей. У петиції якраз йдеться про те, що Еріксон повинен повернутися і виправити скоєне своїми послідовниками.

Одним з головних пунктів, що викликають неприйняття у глядачів, стало рішення вбити колишнього лідера Медісон Кларк і замінити її на Моргана в 4 сезоні, який ознаменував собою перший кросовер «Бійтеся ходячих мерців» з оригінальним серіалом «Ходячі мерці».

І, звичайно, нові автори провели деякий ребрендинг, який «став великою образою для фанатів і Еріксона», якщо цитувати текст петиції. Схоже, що саме через це рейтинги серіалу неухильно йдуть вниз. Канал AMC поки ніяк не відреагував на петицію, а й раніше спін-офф називали «ненадійним» через такого падіння.

На зібранні відгуків та рецензій Rotten Tomatoes останній 5 сезон визнаний найгіршим серед всіх сезонів всесвіту «Ходячих мерців» з усього 60% схвалення. При цьому аудиторія цього сезону, яка залишила свої оцінки, теж нижче, ніж в попередніх, всього 28%! Для порівняння, 3 сезон, після якого і пішов екс-шоураннер, зібрав 83% в критичних відгуках і 72% аудиторії, ставши кращим серед всіх сезонів цього шоу. Справедливості заради, фінальний епізод трохи поліпшив положені, тому що в порівнянні з попередніми показниками цього року він підняв рейтинги до небес.

Як стало відомо на Комік Коне в Сан-Дієго, на даний момент Чамблісс і Голдберг ведуть роботу над 6 сезоном, в якому обіцяють «винайти серіал заново». На глядачів чекають великі зміни, і на даний момент можна з упевненістю сказати 2 речі: вони безумовно потрібні шоу, але невідомо до яких результатів вони приведуть.

«Бійтеся ходячих мерців», як завжди, повернеться на екрани влітку 2020 року, щоб замінити «Ходячих мерців», прем'єра ювілейного 10 сезону яких відбудеться 7 жовтня. До слова, головний сюжетний поворот, схоже, зовсім недавно злили в Мережу!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Глядачі «Бійтеся ходячих мерців» створили петицію, вимагаючи відставки шоураннер