Лого https://uaserial.net

Творці «Ходячих мерців» показали перший трейлер 10 сезону і тизер повнометражки про Ріка Граймса

0
668

Панель «Ходячих мерців» на Comic-Con в Сан-Дієго порадувала шанувальників серіалу відразу двома тизерами, але засмутила новиною про прийдешнє звільнення однієї з ключових зірок каста.

Одним з головних оголошень панелі «Ходячих мерців» на SDCC став анонс догляду Данай Гуріра: актриса, яка приєдналася до колег на презентації майбутнього 10 сезону, підтвердила, що покине серіал після нових серій. «Я можу підтвердити, що це дійсно мій останній сезон, я йду, - розповіла виконавиця ролі Мішон. - Я неймовірно вдячна за цей досвід, грати цю роль було одним з найбільших задоволень в моєму житті ». Актриса, нагадаємо, приєдналася до касту «Ходячих» 7 років тому - вперше Мішон представили глядачам ще в 2012 році.

Шоураннер «Ходячих мерців» Анджела Кенг прокоментувала прийдешній 10 сезон, розповівши, що центральною його аркою стане «Війна шепочуть», сюжетна лінія, знайома шанувальникам оригінальних коміксів: «Війна шепочуть має свої нюанси, і ви про них дізнаєтеся. Ресурсів в світі все менше, а боротьба за них все лютіше ». Грег Нікотеро додав, що «перші кілька хвилин нового сезону - самі класні. Так завзято ми ще не починали».

Також на панелі був представлений тизер повнометражного фільму про подальшу долю Ріка Граймса, знімати який для кінотеатрів буде студія Universal:

Новий сезон «Ходячих мерців» вийде на каналі АМС 6 жовтня.

Фото з панелі з зірками каста:


Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Творці «Ходячих мерців» показали перший трейлер 10 сезону і тизер повнометражки про Ріка Граймса