Лого https://uaserial.net

Сьомий сезон «Агентів Щ.И.Т.» стане останнім

0
714

Найтриваліший серіал від Marvel добігає кінця, про що днями повідомив глава Marvel Television Джеф Лоеб. Творці і актори підтвердили, що рішення про закриття серіалу було прийнято не через тиск студії і каналу, а з бажання «закінчити всі на своїх умовах».

Джеф Лоеб дав інтерв'ю виданню Deadline, а продюсер Моріссей Танчароен з акторським складом шоу поговорили про закінчення «Агентів Щ.И.Т.» з Entertainment Weekly. «Це і світле, і сумне почуття. Для нас це було ціле подорож, за час якого багато чого сталося, і дуже довга дорога, яку ми пройшли всі разом », - описала свої емоції від новини Танчароен.

Кларк Грегг заявив, що відчуває вдячність до фанатам за те, що вони підтримували шоу протягом 136 епізодів, і збирається відсвяткувати разом з ними вихід сьомого сезону. Хлоя Беннет додала, що в даний момент вони вже знімають фінал, так що для акторів видасться дійсно емоційна тиждень.

Заключний сезон, як і шостий, буде скороченим і отримає 13 серій замість 22. Лоеб натякнув, що у фінальних епізодах глядачів чекає поява запрошених зірок Marvel, а сам сезон буде «неймовірно емоційним, смішним і несамовитим». Деталі сюжету і точну дату виходу нових серій творці поки не розкривають, але прем'єра «Агентів Щ.И.Т.» очікується в 2020 році.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Сьомий сезон «Агентів Щ.И.Т.» стане останнім