Лого https://uaserial.net

Всі, хто помер в фіналі 6 сезону «Агентів Щ.И.Т.»

0
881

Повний список загиблих персонажів в 12 і 13 серіях 6 сезону серіалу «Агенти Щ.И.Т.»

Передостанній сезон серіалу «Агенти Щ.И.Т.» офіційно завершився, шокувавши багатьох глядачів щодо незвичним кількістю смертей в і без того вельми жорстокому сезоні. Ми зібрали їх в список, щоб ви точно не пропустили жодного з нових мерців кіновсесвіту Marvel!

Тревор Хан

У 6 сезоні з'явилося чимало нових агентів, в результаті раптово загиблих. Так, Тревор був з нами всього кілька епізодів. Шанувальники також хотіли побачити гарячу парочку Тревора і Секвойя до остаточного фіналу, але тепер ця надія мертва, як і сам агент Хан.

Ізель

Основний головний біль агентів була вбита Меліндой Мей. Вона прекрасно впоралася з роллю центральної лиходійки сезону, і хоча її смерть нікого не здивувала, з нею зовсім не хочеться розлучатися.

Сардж

Серіал обдурив всіх нас, прикидаючись, ніби Сардж стане заміною Філа Колсона. Насправді, він довго боровся з Саіме собою і в результаті вибрав сторону зла, а потім був знищений Дейзі і Маком. Прощай, Сардж! Ми будемо сумувати за твоєму зловісному чарівності.

Мелінда Мей

Це було дуже близько! Сардж завдав удар, відправивши Мей через портал боротися з Ізель, де її рани зажили. Але коли Мей повернулася, вони знову розкрилися, і вона померла на руках у Дейзі. На щастя, вчасно Джемма скористалася деякими технологіями, тому залишається сподіватися на неї. Ми ще не бачили Мей воскреслої, але все вказує на те, що вона виживе завдяки Джеммі.

А вам сподобався фінал 6 сезону? Чого ви чекаєте від продовження, яке завершить історію агентства? Поділіться думками в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Всі, хто помер в фіналі 6 сезону «Агентів Щ.И.Т.»