Лого https://uaserial.net

У фіналі «Агентів Щ.И.Т.» може бути кросовер з «Агентом Картер»

0
752

«Агенти Щ.И.Т.» можуть отримати важливого учасника з «Агента Картер» в фіналі серіалу

В останньому сезоні «Агентів Щ.И.Т.» можливо довгоочікуване повернення героїв «Агента Картер»!

Найтриваліший телевізійний серіал кіновсесвіту Marvel добігає кінця в майбутньому 7 сезоні. Зйомки завершилися лише недавно, і одна з основних зірок Мінг-На Вен виклала в Сторіс Інстаграма цікавий момент. Як виявилося, учасники каста отримали в подарунок на пам'ять велосипеди. На фото актриси фанати виявили цікаву деталь, який натякнув на камео агента Картер.

У кадр чітко потрапив велосипед з биркою Енвера Гьокая, який грав хлопця Пеггі Картер в серіалі «Агент Картер». З огляду на об'єднану кіновсесвіту, не може бути сумнівів, що його персонаж повернеться, але поки невідомо, в якій якості.

Спочатку агент Картер була героїнею фільму про Капітана Америку «Перший месник». Сольний серіал про основатльніцу агентства Щ.И.Т. вийшов через деякий час, але, незважаючи на успіх серед аудиторії, був закритий після 2 сезонів. В останній раз ми бачили героїню у виконанні Хейлі Етвелл у фільмі «Месники: Фінал». Шанувальники також припускали відсилання на Пеггі в «Людині-павуку: Далеко від дому», але вона не підтвердилася сценаристами.

«Агенти Щ.И.Т.» повернуться на екрани з 11 серією 6 сезону 27 липня. Дата виходу 7 сезону на даний момент зберігається в секреті.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » У фіналі «Агентів Щ.И.Т.» може бути кросовер з «Агентом Картер»