Лого https://uaserial.net

«Агенти Щ.И.Т.» 7 сезон: дата виходу і перші подробиці фінального сезону

0
771

Серіал отримає 7 сезон незалежно від успішності майбутнього 6 сезону

Канал ABC замовив 7 сезон серіалу «Агенти Щ.И.Т.» за коміксами Marvel!

У деяких куточках всесвіту немає ні визначеності, ні впевненості в завтрашньому дні, проте «Агенти Щ.И.Т.» залишаються непорушним острівцем надії для телепроектів за коміксами. Поки Netflix несподівано закриває відразу 2 серіалу з кіновсесвіту Marvel, а Disney + запускає кілька сольних шоу по вже знаменитим героям, фанатам не доведеться гадати, якою буде доля «Агентів».

7 сезон, так же, як і 6 сезон, буде йти всього лише 13 епізодів. В даний час стрімінговим сервісом з правами на «Агентів Щ.И.Т.» залишається Hulu. Немає ніяких новин про перехід на новостворений Disney +. Можна припустити, що серіал продовжить виходити на ABC хоча б до 2020 року.

6 сезон вийде на екрани в липні 2019 року, після прем'єри «Месників 4» в кіно. Після численних відсилань передбачається, що сюжет буде тісно пов'язаний з фільмами Marvel. Цим і пояснюється затримка нового сезону - спойлери є головним ворогом кіновсесвіту. 5 сезон завершився подіями, які серйозно вплинуть на хід історії в подальшому.

Дата виходу 7 сезону можлива влітку 2020 року, але точних відомостей на даний момент немає.

А ви раді продовженню улюбленого серіалу? Залишайте свої коментарі!

Оновлене 23 липня

7 сезон серіалу «Агенти Щ.И.Т. 7 стане для шоу фінальним. Про це повідомило видання Deadline перед презентацією проекту на Comic-Con в минулі вихідні. Прем'єра останніх серій має відбутися влітку 2020 року.

Оновлене 26 грудня

З'явився перший промо-кадр з фінального сезону. Творці стверджують, що в ньому буде багато переміщень в часі, що підтверджують образи головних героїв на фото:

 

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Агенти Щ.И.Т.» 7 сезон: дата виходу і перші подробиці фінального сезону