Лого https://uaserial.net

«Потойбічний світ»: новий серіал AMC по всесвіту «Ходячих мерців»

0
977

Проект розповість про перше покоління людей, яке виросло після настання апокаліпсису

Телеканал AMC розширює історію «Ходячих мерців». У виробництво вже запущено перший серіал з обіцяної раніше всесвіту по знаменитому зомбі-шоу.

Новий проект зосередитися на двох молодих дівчат, а основна дія розвернеться навколо першого покоління людей, яке виросло після настання апокаліпсису.

Шоураннер проекту стане Меттью Негрете, який працював над останніми п'ятьма сезонами «Ходячих мерців». Прем'єру обіцяють вже в 2020 році.

Поки безіменний проект стане третім в лінійці шоу постапокаліптичного світу AMC. Нещодавно родоначальника всесвіту серіал «Ходячі мерці» продовжили на 10 сезон, а у спін-офф «Бійтеся ходячих мерців» в червні вийде п'ятий сезон. Раніше директор каналу по контенту Скотт Гімпл заявив, що прийдешні кросовери всесвіту «Ходячих мерців» не тільки об'єднають обидва серіали, але і зможуть повернути персонажів з минулого.

Оновлене 3 серпня

З'явився перший тизер майбутнього серіалу, а також робоча назва «Монумент»! З чуток, в центрі подій будуть вижили в авіакатастрофі або постраждали через падіння літака після зомбі-апокаліпсису.

Оновлене 6 жовтня

Випущені перші промо-кадри нового серіалу у всесвіті «Ходячих мерців».

Оновлене 29 листопада

Серіал отримав офіційну назву «Ходячі мерці: Потойбічний світ» (The Walking Dead: World Beyond), а також персонажні постери. Дата виходу відбудеться в 2020 році.


Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Потойбічний світ»: новий серіал AMC по всесвіту «Ходячих мерців»