Лого https://uaserial.net

Нігай на свободу, Мішон готується до війни: з'явилися нові кадри 10 сезону «Ходячих мерців»

0
1 155

Місяць довгоочікуваних прем'єр вже скоро, а поки творці «Ходячих мерців» інтригують прихильників новими кадрами 10 сезону, на яких показали Мішон, Деріла, Керол, Нігай та інших.

Судячи з раннім описам сезону і новим фото, дія прийдешніх епізодів переміститься на кілька місяців вперед. Зима закінчилася, весна вступила в свої права, але війна як і раніше не закінчена. Більш того, шоураннер Анджела Канг вже пообіцяла, що 10 сезон «Ходячих мерців» буде сповнений параної, пропаганди і розглядів з наслідками ПТСР.

На кадрах видно, що Мішон (Данай Гуріра) разом з іншими громадами готується до війни, яка, швидше за все, буде неминучою. Керол (Мелісса Макбрайд), яка покинула Єзекіїля (Харі Пейтон) в минулому сезоні, направляється кудись на мотоциклі з Деріл (Норман Рідус). Мішон і Джудіт (Кейлі Флемінг) відправляються в Оушенсайд, де щось йде не так. І, що найцікавіше, на кадрах знову з'явився Нігай (Джеффрі Дін Морган), і на цей раз на свободі.

На додаток до зображень канал АМС анонсував поповнення в акторському складі: Хуан Хав'єр Карденас, відомий глядачам за серіалом «Хороша дружина», зіграє персонажа на ім'я Данте, якого творці описали як «балакучого шахрая». За повідомленнями, у героя буде ключова роль у долі Олександрії в 10 сезоні.

Прем'єра нових епізодів «Ходячих мерців» відбудеться 6 жовтня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Нігай на свободу, Мішон готується до війни: з'явилися нові кадри 10 сезону «Ходячих мерців»