Лого https://uaserial.net

«Пацани» - один з найпопулярніших серіалів Amazon за весь час

0
1 724

Справи у Amazon йдуть більш ніж добре: слідом за зібрала хреново хмару нагород «Дивною місіс Мейзел», прекрасними «Благими знаменнями» і недавно завоювала визнання критиків «дрянь» (і це не кажучи вже про «Володарі кілець» в засіках) голосно заявив про собі ще один серіал стрімінговой платформи. Відв'язний супергеройський бойовик «Пацани» не тільки забезпечив собі дострокове продовження на другий сезон, а й офіційно став одним з найпопулярніших серіалів сервісу за весь час його існування - і це всього-то через два тижні після прем'єри.

Приємною новиною поділилася глава Amazon Studios Дженніфер Селк, за словами якої, «Пацани» перевершили їх і без того вельми великі очікування. Крім того, серіал став самим високо оціненим проектом студії за версією IMDb і впевненим номером один серед усіх супергеройських серіалів.

Шоураннер Ерік Крипкая скромничає і обіцяє і далі працювати на благо:

Я неймовірно схвильований реакцією глядачів на перший сезон. Це змусить мене ворушити дупою і працювати ще старанніше над другим сезоном. Я не хочу, щоб він був більше, я хочу, щоб він був глибше. Більш напруженим, більш божевільним, більш болісним і з ще більш цікавими персонажами. Моя єдина мета - зробити так, щоб другий сезон був кращим за перший.

Дата виходу продовження ще не оголошена, але в тому, що шанувальники будуть рахувати дні, не може бути ніяких сумнівів.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Пацани» - один з найпопулярніших серіалів Amazon за весь час