Лого https://uaserial.net

Продюсери «Пацанів» обіцяють покращений другий сезон

0
714

Співавтори і виконавчі продюсери свіжого багатосерійного хіта «Пацани» Сет Роген і Еван Голдберг обіцяють, що продовження фантастичного бойовика порадує публіку сильніше першого сезону. Екранізація однойменного коміксу Гарту Енніс про команду досвідчених оперативників, які воюють з знахабнілими супергероями, стартувала в липні і встигла обзавестися великою армією шанувальників. Але, мабуть, чи то ще буде.

Для другого сезону у них вже є більша кількість ресурсів. Вони додали нових персонажів, масштаб серіалу органічно росте. Ми взагалі-то на цьому тижні переглянули перший епізод другого сезону, і він виявився набагато краще, ніж я міг мріяти.

Сет Роген, обнадіює

Голдберг вторить колезі, підтверджуючи, що побачене «дійсно краще першого сезону». Як йому здається, «все виглядає краще, масштабніше, і актори вже точно знають, що роблять».

Недарма ж Ерік Крипкая божився, що після настільки приголомшливою глядацької реакції на перший сезон все його помисли і сили спрямовані на те, щоб перевершити себе в другому сезоні.

Зйомки продовження з участю Карла Урбана, Ентоні Старра, Ерін Моріарті, Домініка МакЕллігот, Чейса Кроуфорда, Карен Фукухара, Джессі Т. Ашера, Нейтана Мітчелла, Джека Квейда, Ласа Алонсо, Томера Капоне і Айі Кеш в самому розпалі. Другий сезон виходить в наступному році.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Продюсери «Пацанів» обіцяють покращений другий сезон