Лого https://uaserial.net

У фіналі серіалу «Пацани» знайшли відсилання на «Надприродне»

0
1 420

Пасхалка до фільму «Надприродне» виявлена в 1 сезоні «пацанів»

Екранізація коміксу «Пацани» стала хітом Amazon Prime, але це не тільки полюбився глядачам реалістичний і часом жорстокий розповідь про нечесних на руку супергероїв-знаменитостей. Як виявилося, в 1 сезоні ще й показали цікаву відсилання на «Надприродне», серіал, який незабаром виходить на свій фінальний 15 сезон, і творець якого Ерік Крипкая став і з-шоураннер «пацанів».

В останньому епізоді новинки віце-президент «Vought International» зустрічається з міністром оборони на ім'я Роберт Сінгер. Це необхідна для боротьби з терористами зустріч, адже тільки корпорація здатна протистояти їм завдяки суперздатностями героїв.

Крім цього, фанати «надприродного» змогли побачити в міністрі щось цікаве, адже його грає Джим Бівер, відомий за роллю прийомного батька Вінчестерів Боббі Сінгера в «Надприродне» (в свою чергу, названого в честь одного з режисерів).

Це справжня пасхалка від автора, але вона не одна. Під час останньої зустрічі Крипкая з шанувальниками в Reddit він зазначив, що були відсилання і на інші його шоу, а також, що вони будуть і в 2 сезоні, наприклад, повернуться актори, знайомі з його попередніх робіт, включаючи і Бівера: Малкольм Баррет, Клаудія Думіт, Джанкарло Еспозіто.

«Пацани» продовжені на 2 сезон. А ви помітили цю пасхалка? Похваліться своєї спостережливістю в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » У фіналі серіалу «Пацани» знайшли відсилання на «Надприродне»