Лого https://uaserial.net

«Пацани» 2 сезон: дата виходу, трейлер і перші подробиці

0
1 783

Коли відбудеться дата виходу 2 сезону серіалу «Пацани»

Серіал «Пацани» виявився продовжений на 2 сезон ще до прем'єри 1 сезону! Ми зібрали все, що на даний момент відомо про продовження, щоб поділитися з вами.

Чи варто дивитися «Пацанів»

Нова екранізація коміксів безумовно вигідно виділяється з числа собі подібних. По-перше, вона заснована на коміксах «Пацани» Гарту Енніс (автора коміксу «Проповідник») і Даріка Робертсона, і розповідає про похмурої реальності, в якій супергерої більше схожі на суперзірок, ніж на рятувальників людства. Тому їм необхідна допомога від звичайних людей, якими стали агенти загону ЦРУ під кодовою назвою Пацани.

За створення серіалу відповідають шоураннер «Проповідника» Сет Роген і Еван Голдберг, і «надприродного» Ерік Крипкая. Рогена ви можете знати і по численними ролями в кіно, наприклад, в недавній комедії з Шарліз Терон «Та ще парочка». Як бачите, новинка обіцяє увібрати в себе краще від усіх попередніх проектів іменитих шоураннер, і, звичайно, віддати данину оригіналу у вигляді популярного серед фанатів жанру коміксу.

Акторський склад обіцяє показати справжню темну супергероіку. До нього увійшли Карл Урбан («Суддя Дредд 3D»), Ерін Моріарті («Джессіка Джонс»), Чейс Кроуфорд («Пліткарка»), Карен Фукухара («Загін самогубців») та інші.

Дата виходу 2 сезону

«Пацани» отримають 2 сезон, і це підтверджено офіційно завдяки Комік Кону в Сан-Дієго, на якому було скоєно оголошення, порадувати фанатів.

1 сезон вийде цілком 26 липня. Можна припустити, що 2 сезон вийде в липні наступного року або пізніше. Ми підтвердимо або спростуємо це, як тільки стане відомо більше!

А ви будете дивитися серіал «Пацани»? Адже тепер можна не переживати за його долю і сміливо поринути у вир екшна і безумства! Діліться враженнями в коментарях нижче, а також не забудьте залишити відгук на серіал, щоб допомогти іншим користувачам у виборі.

Оновлене 8 грудня

З'явився перший трейлер наступного сезону! Прем'єра відбудеться в 2020 році.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Пацани» 2 сезон: дата виходу, трейлер і перші подробиці