Лого https://uaserial.net

Джеффрі Дін Морган дає «Ходячі мерці» ще 3 роки

0
1 475

Зірка серіалу «Ходячі мерці» Джеффрі Дін Морган вважає, що шоу наздожене комікси не раніше, ніж через 3 роки

Актор вважає, що пройде як мінімум 3 роки, перш ніж серіал «Ходячі мерці» нажене сюжет вже завершилися коміксів. Перед поверненням шоу на екрани з 10 сезоном зірки дали інтерв'ю, в якому Морган (Нігай) заявив наступне:

Я думаю, технічно ми могли б піти ще на десь 3 кола, залишаючись в рамках коміксу.

Однак Норман Рідус, колега Моргана і виконавець ролі Деріла, додав:

Але ми вже так сильно відійшли від першоджерела.

Справа в тому, що хоч «Ходячі мерці» і засновані на однойменних популярних коміксах, серіал хоч і не в глобальному сенсі, а в деталях, але все-таки відхиляється від написаного автором. Так, багато персонажів мертві в одному випадку і живі в іншому, і навпаки.

Більш того, Морган розкрив, що шоураннер без проблем зможуть продовжити серіал і після того, як він нажене сюжет, так як сценаристи запевнили акторів, що їм є, що розповісти глядачам (хоча б об'єднання з спін-оффом «Бійтеся ходячих мерців»), і це може тривати вічність! При цьому він назвав несподіваний фінал коміксів шоком для всіх, хто хоч якось причетний до всесвіту.

Цікаво, що персонаж Моргана Нігай пережив кінцівку коміксів, про що свідчить висновок від Роберта Кіркман. Схоже, що поганим хлопцям завжди щастить більше в світі «Ходячих».

Прем'єра 10 сезону «Ходячих мерців» відбудеться 7 жовтня. Також зараз активно ведеться робота над ще одним спін-оффом в рамках всесвіту.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Джеффрі Дін Морган дає «Ходячі мерці» ще 3 роки