Лого https://uaserial.net

«Ходячі мерці»: Джеффрі Діна Моргана як і раніше ненавидять через Нігай?

0
731

Зірка серіалу «Ходячі мерці» розповів, чому глядачі ненавидять його персонажа Нігай, і що з ним буде в 10 сезоні

Джеффрі Дін Морган як і раніше відчуває неприязнь людей до його герою в серіалі «Ходячі мерці», колишньому головному лиходієві Нігану.

Так, знайомство з ним було дуже не до вподоби, і я розумію, чому його ненавидять досі.

Нагадаємо, вже в самій першій своїй сцені з 23 лайками антагоніст привернув загальну увагу жахливими вбивствами. Правда, він зазначає, що ненависть аудиторії стихла з появою міцної позитивної зв'язку між Ніганом і юної Джудіт Граймс. Як вважає актор, це дозволило побачити іншу сторону Нігай, і тому прожиті їм на зйомках 7 років (а в серіалі і того більше завдяки стрибкам у часі) пройшли не дарма.

Можна сказати, що Нігай пройшов курс реабілітації після того, як його переміг і посадив на закінчення Рік Граймс, завдяки зусиллям батька Габріеля і впливу Джудіт. Морган вважає, що саме це змінило думку глядачів:

Ми знаємо, як він жив до апокаліпсису, він був учителем, працював з дітьми. Я думаю, він по-своєму прив'язаний до дітей, і йому правда подобається Джудіт. І думаю, ця його риса дозволяє фанатам не хотіти моєї смерті так сильно, як раніше.

Також Морган поділився прогнозами на новий 10 сезон. За його словами, Нігай вийде з в'язниці, і буде дуже цікаво подивитися, куди він піде після цього. Ми бачили його як жорстокого лідера, потім зустріли ще одного Нігай з Джудіт, і остання сторона його особистості проявилася, коли він благав Меггі (до слова, вдову вбитого ним Гленна) вбити його в ув'язненні. Тепер настала час з'єднати всі ці частини воєдино і зустрітися з «повноцінним Ніганом».

«Ходячі мерці» повернуться на екрани 7 жовтня. Якщо вас цікавлять спойлери, то головний сюжетний поворот 10 сезону, схоже, вже злили в Мережу. А ще 7 акторів відразу підвищили до постійних зірок, як Морган.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Ходячі мерці»: Джеффрі Діна Моргана як і раніше ненавидять через Нігай?