Лого https://uaserial.net

«Ходячі мерці» продовжені на 11 сезон

0
1 374

Коли відбудеться дата виходу 11 сезону серіалу «Ходячі мерці»

10 сезон «Ходячих мерців» ще не встиг вийти на екрани, як вже з'явилися новини про продовження серіалу! Ми зібрали все, що на даний момент відомо про 11 сезоні, щоб поділитися з вами самої перевіреної і актуальною інформацією.

Чи буде 11 сезон «Ходячих мерців»?

На Комік Коне в Нью-Йорку було оголошено, що канал AMC офіційно продовжує серіал на ще один сезон!

Зрозуміло, поки ніяких подробиць не повідомляється, але ми знаємо, що темою 10 сезону стане нова війна вижили після зомбі-апокаліпсису між улюбленими всіма героями і ворожою групою, відомої як Шептуни.

Шоураннер Анджела Канг розповідає, що ми входимо в нову еру «Ходячих». Після апокапсіса пройшло чимало років, і глядачів чекає безліч змін. Сама атмосфера серіалу зазнає чималі нововведення. Крім того, цілих 7 акторів увійшли в число постійних зірок, тоді як Данаї Гуріра покине шоу в нинішньому сезоні.

Дата виходу 11 сезону

Прем'єра «Ходячих мерців» із завидною постійністю відбувається щоосені, тоді як літо «зайнято» спін-оффом «Бійтеся ходячих мерців». Таким чином, можна не сумніватися, що 11 сезон вийде на екрани не раніше осені 2019 року.

А ви раді настільки швидкого продовження «Ходячих мерців»? Поділіться своїми думками з цього приводу в коментарях нижче! 9 сезон з'явиться 7 жовтня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Ходячі мерці» продовжені на 11 сезон