Лого https://uaserial.net

Меггі залишається! Лорен Коен повертається в серіал «Ходячі мерці»

0
1 049

Актриса «Ходячих мерців» розповіла, що збирається повернутися в серіал

У серіалі «Ходячі мерці» дуже складно померти назавжди, проте деяким персонажам все-таки вдається зникнути з поля зору глядачів. Героїня Лорен Коен Меггі покинула серіал в 9 сезоні. Основною причиною була зайнятість актриси в новому проекті «Віскі Кавалер» для каналу ABC.

Однак в інтерв'ю на шоу Busy Tonight Коен розповіла, що історія Меггі ще не завершена. Коли її запитали, чи нудьгує вона по Меггі, актриса відповіла:

Так, але це ще не все. Я не закінчила. Ми сподіваємося, що повернемося. Просто поки живемо в невіданні.

Відмінна новина для шанувальників серіалу, адже після стількох втрат буде приємно побачити ветерана шоу хоча б в якості одноразової гості. Нагадаємо, скоро з серіалу йде Мішон у виконанні Данай Гуріри.

З чуток, саме Меггі отримає повнометражний фільм після Ріка Граймса. Творці стверджують, що це «дійсно можливо», але ніякої підтвердженої інформації поки немає. Ми продовжимо тримати вас в курсі долі улюбленої героїні!

Наступний 13 епізод 9 сезону «Ходячих мерців» вийде 11 березня. А ви хотіли б, щоб Меггі знову знялася в серіалі? Чекаємо ваших відповідей в коментарях нижче!

Оновлене 7 жовтня

Підтверджено: Коен і її героїня Меггі дійсно повернуться в 10 сезоні! Актриса поділилася, що Меггі очікують деякі незакінчені справи з Ніганом. Прем'єра сезону відбудеться 7 жовтня. Серіал вже продовжений на 11 сезон.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Меггі залишається! Лорен Коен повертається в серіал «Ходячі мерці»