Лого https://uaserial.net

У Мережі з'явився дебютний трейлер «підліткового» спін-офф «Ходячих мерців»

0
796

Спін-офф буде присвячений дітям апокаліпсису - тим, хто виріс вже після початку епідемії.

Трейлер був показаний на виставці Comic-Con в Нью-Йорку. На ній також пройшла прем'єра 10-го сезону основного серіалу і анонс 11-го з поверненням Лорен Кохен.

Нагадаємо, що це вже друге за рахунком відгалуження від основного серіалу. Перший спін-офф називається «Бійтеся ходячих мерців» і є приквелом основного серіалу. Дія серіалу проходило в Лос-Анджелесі, в найперші дні епідемії. Центральними персонажами стали сім'я матері-одиночки Медісон Кларн і вчителі Тревіса Манаві. Проект був тепло прийнятий глядачами і в липні цього року був продовжений на 6-й сезон.

У нового серіалу все ще немає назви. Судячи з усього, він буде перетинатися з подіями «Ходячих мерців». У трейлері група підлітків намагається вижити в негостинне світі, зруйнованому зомбі-апокаліпсисом. Основні ролі зіграють молоді актори - Алекса Мансур, Алайя Ройял, Хел Кампстон, Ніколас Канту, Ніко Торторелла і Аннет Махендра.

 

 

Автори всесвіту «Ходячих» Роберт Киркман і Меттью Негрете не збираються на цьому зупинятися і планують далі розвивати світ серіалу, знявши ще кілька сюжетних гілок і повнометражних картин.

Вихід другого спін-офф запланований на весну 2020 року.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » У Мережі з'явився дебютний трейлер «підліткового» спін-офф «Ходячих мерців»