Лого https://uaserial.net

«Ходячі мерці»: Один з головних персонажів хворий на рак

0
754

Головний герой серіалу «Ходячі мерці» хворий на рак, і, схоже, це його кінець

Невже тепер ми знаємо, як саме Єзекіїль помре в серіалі? «Ходячі мерці» в черговий раз шокують глядачів ексклюзивним поворотом сюжету.

Непередбачуваність, що сталося в 5 серії 10 сезону «Ходячих мерців» просто вражає. Вся справа в тому, що цей персонаж загинув в коміксах раніше, під час бійні, влаштованої Альфою (в серіалі це сталося у фіналі 9 сезону). Всім здавалося, що він уникнув смерті, але, схоже, не надовго. Це дивно, враховуючи, що комікси вже зовсім завершені, і хоча відмінностей між їх сюжетами чимало, деякі моменти все одно легко передбачити, крім подібних.

В епізоді Єзекіїль звертає увагу на невелику пухлину на горлі, і розповідає, що вона змушує його відчувати напади болю і кашлю вже цілий місяць, причому відчутно змінившись в розмірах. За його словами, рак щитовидної залози був частим захворюванням серед його родичів.

Хвороба точно не варто скидати з рахунків, враховуючи, що під час відсутності лікарів, лікарень, процедур і медикаментів шансів на довгострокове виживання у Єзекіїля практично немає. Незважаючи на це, він міг би ставитися до хвороби позитивно, адже він розкрив, що його бабуся і батько перемогли рак, а виживаність у цього виду пухлин дорівнює 98%. Зрозуміло, це статистика до навали зомбі, але все ж.

Вперше серіал присвятить сюжетну лінію проблеми раку в Постапокаліпсіс і не тільки, хоча хвороба і раніше була небезпечною. Те, що сталося в черговий раз доводить, що майже ніхто (крім, мабуть, Ріка Граймса, якщо не в коміксах, то принаймні до прем'єри сольного фільму) не захищений від смерті в цьому всесвіті.

Наступний 6 епізод «Ходячих мерців» вийде 11 листопада. Як вважаєте ви, чи виживе Єзекіїль на цей раз? Обов'язково висловіть свою думку в коментарях нижче.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Ходячі мерці»: Один з головних персонажів хворий на рак