Лого https://uaserial.net

«Ходячі мерці» показали 2 дивовижних повернення в 5 серії 10 сезону

0
711

Нігай повернув собі Люсіль в новому епізоді серіалу «Ходячі мерці»

Нігай з «Ходячих мерців» знову в чорному! В останній на сьогоднішній момент 5 серії серіалу, яка розкрила глядачам ракову пухлину у одного з персонажів, антигерой возз'єднався зі своєю старою доброю шкіряною курткою, яку ми не бачили з часів 8 сезону.

Крім куртки, фанати Нігай нарешті змогли знову помилуватися Люсіль! Вірніше, її точною копією. Вірна біта Нігай, обмотана колючим дротом, яким він дав ім'я на честь своєї загиблої дружини, знову з ним, якщо не фізично, то духовно.

Можна припускати, що перша Люсіль залишилася гнити на полі битви після приголомшливої ​​поразки, яке Нігай зазнав від Ріка Граймса. Люсіль II була подарована Нігану його фанатом Брендоном, сином когось із Рятівників, любляча свого кумира і давно минулу епоху його правління жорсткою рукою, до того ж міцно тримає Люсіль.

Спочатку Нігай не хотів приймати підношення, але потім зробив це, щоб помститися Брендону за вбитих ним Амелію і її сина Майло, яких він хотів проводити в укриття. Брендон помилково вважав це перевіркою на жорстокість і вбив їх, щоб вразити Нігай.

Раніше актриса Кейлі Флемінг, яка зіграла нову подругу Нігай Джудіт Граймс, стверджувала, що Нігай зможе перемогти цвірінькають та особливо Альфу, якщо втече з-під нагляду і, звичайно, возз'єднається зі своєю Люсіль. Що ж, тепер справа за малим!

Прийдешня смерть Альфи, судячи за всіма ознаками, повторить її долю в коміксах. Прем'єра наступного 6 епізоду серіалу «Ходячі мерці» відбудеться 11 листопада.

Забавно, що «Ходячі мерці» є не єдиним серіалом, в якому Люсіль з'являлася в останні роки. Фанати помітили її копію в одному з епізодів «надприродного», коли Дін (Дженсен Еклс) назвав її улюбленим зброю батька, якого зіграв той же актор, що і Нігай, Джеффрі Дін Морган. Його персонаж Джон Вінчестер повертався в минулому сезоні в честь 300 ювілейного епізоду. Нещодавно Морган прокоментував фото Дженсена в костюмі Бетмена, а ще раніше вони зробили однакові тату на весіллі Моргана.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Ходячі мерці» показали 2 дивовижних повернення в 5 серії 10 сезону