Лого https://uaserial.net

Творець «Ходячих мерців» розповів, як продовжити серіал навіть після фіналу коміксів

0
642

Роберт Киркман поділився з шоураннер Анджелой Кенг секретом довголіття серіалу «Ходячі мерці»

З'ясувалося, що автор коміксів «Ходячі мерці» Роберт Киркман розкрив Анджелі Кенг шляху, по яким серіали зможуть піти, коли першоджерело закінчиться.

Нагадаємо, що оригінальні комікси «Ходячі мерці» абсолютно несподівано були завершені в цьому році, коли ще через 20 років після основних подій центральний персонаж Рік Граймс виявився убитий.

За словами творця «Ходячих мерців», серіал зовсім не зобов'язаний закінчуватися так само, як комікси. Це очікувано, враховуючи великі розбіжності в сюжеті, помітні навіть зараз. Деякі персонажі вже мертві, деякі навпаки вижили всупереч початковим задумом, і багато сюжетні лінії розвиваються в телешоу не так, як це було в коміксах. А Рик і зовсім покинув серіал заради сольних фільмів, в яких, ймовірно, і вирішиться його подальша доля.

Кенг повідомила, що після фіналу коміксів Киркман сказав: «Бачите, що вийшло у мене? Ви могли б вчинити так само, або ось так, або інакше ... », – і він запропонував безліч можливих продовжень. Він відноситься до телевселенной як до окремої історії на основі його власної і поважає думку і працю сценаристів і шоураннер, не обмежуючи їх у виборі.

На Комік Коне в Сан-Дієго виконавчий продюсер Гейл Енн Херд заявила, що серіалу належить пройти довгий шлях, перш ніж ми всі прийдемо до фінального випуску коміксів. Раніше актор Джеффрі Дін Морган заявив, що у серіалу ще є як мінімум 3 роки.

«Ходячі мерці» повернуться на екрани після зимового хіатуса 24 лютого. Новий спін-офф (поки без назви) вийде в наступному році.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Творець «Ходячих мерців» розповів, як продовжити серіал навіть після фіналу коміксів