Лого https://uaserial.net

Коли «Ходячі мерці» повернуться з 2 половиною 10 сезону?

0
735

Дата виходу продовження 10 сезону серіалу «Ходячі мерці» після зимової перерви

10 сезон шокував фанатів «Ходячих мерців», показавши зрада Данте в останній з нині вийшли серій. Вбивство Сиддіка залишило свій відбиток на кожному з нас, і персонажі з тривогою дивляться в майбутнє.

На щастя, батько Габріель подбав про шпигуна цвірінькають, а Мішон знайшла нового потенційного союзника, і також може знайти сліди Ріка Граймса в свою подорож. Напередодні Війни з цвірінькають глядачі з нетерпінням чекають продовження. Однак доведеться відкласти перегляд нових епізодів на потім.

«Ходячі мерці» знову з'являться на екранах після традиційного зимового хіатуса, коли більшість серіалів йдуть на перерву в період свят: Нового року і Різдва. Причин на це як мінімум 2: по-перше, це дозволить розтягнути сезон до кінця телесезону в травні, а по-друге, в святковий період ефір заповнюють телепрограми, присвячені новорічним та різдвяним темам.

Серіал повернеться з 2 половиною 10 сезону лише 24 лютого наступного 2020 року. Але втіхою в розлуці може стати готується до прем'єри новий спін-офф під назвою «Ходячі мерці: Потойбічний світ». Його дата виходу поки не оголошена, але вона намічена на 2020 рік. Всього в наступному році всесвіт «Ходячих мерців" не буде на екранах лише 10 тижнів. І це не рахуючи майбутнього повнометражного фільму про Ріка Граймса.

Ми продовжимо тримати вас в курсі новин про улюбленому серіалі! А ви чекаєте смерті Альфи в 10 сезоні? Нагадаємо, що «Ходячі мерці» вже отримали 11 сезон, і творець оригінальних коміксів натякає на подальше продовження.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Коли «Ходячі мерці» повернуться з 2 половиною 10 сезону?