Лого https://uaserial.net

Головний персонаж «Ходячі мерці: Світ за межами» буде у фільмі про Ріка Граймса?

0
1 091

Героїня другого спін-офф серіалу «Ходячі мерці» якось пов'язана з викрадачами Ріка

AMC показали героїню, яка обіцяє стати однією з ключових персонажів майбутнього спін-офф «Ходячі мерці: Світ за межами». Однак за серіалом може послідувати і роль в запланованому повнометражному фільмі про Ріка Граймса.

Раніше актриса Джулія Ормонд приєдналася до акторського складу в якості Елізабет, по всій видимості, лідера серед тих, що вижили Небраски. Але крім неї в трейлері був помічений вертоліт з символікою 3 кіл, що належить організації CRM. Саме ця організація викрала Ріка, коли його бачили в останній раз. Керівник всесвіту «Ходячих мерців» Скотт Гімпл повідомляв, що 3 кола позначають 3 вижили цивілізації в світі зомбі-апокаліпсису. Стверджується, що громада в Небрасці якраз входить в цю трійцю, і що всі ці цивілізації дуже відрізняються один від одного.

Новий спін-офф розповідає про події приблизно через 10 років після апокаліпсису, що якраз відповідає нинішньому часу в основному серіалі. Фільм про Ріка зосередиться на його зникнення, а значить, в ньому точно буде фігурувати загадкова CRM. А Елізабет, ймовірно, є високопоставленим учасником цієї організації. Тому з'явилася теорія, згідно з якою саме вона стане сполучною ланкою для другого спін-офф і майбутнього фільму.

Серіали поступово ніби сходяться до Ріку, немов океан і 3 річки. Так, події останнього епізоду основного шоу натякають, що Мішон може виявити зачіпки, які приведуть її в сольник Ріка. Продовження 10 сезону вийде 24 лютого.

Дата виходу фільму, який буде серйозно відрізнятися від інших проектів всесвіту, поки не оголошена. Прем'єра серіалу "Ходячі мерці: Світ за межами» намічена на весну 2020 року.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Головний персонаж «Ходячі мерці: Світ за межами» буде у фільмі про Ріка Граймса?