Лого https://uaserial.net

«Чорнобиль» обійшов «Гру престолів» і став найпопулярнішим серіалом на IMDb

0
767

«Чорнобиль» 2019 від HBO став найкращим серіалом за версією сайту IMDb

Критики завжди були дуже щедрі, оцінюючи знаменитий серіал «Гра престолів» на IMDb. Деякі епізоди навіть мали високу оцінку в 9,9 балів з 10. Але неоднозначний фінал і розкритикований 8 сезон зробили свою справу, опустивши всіма улюблене колись шоу в рейтингу кращих.

На щастя для каналу HBO, новинка «Чорнобиль» не тільки впевнено обігнала завершений серіал, як новий день замінює попередній, але і миттєво стала найпопулярнішим серіалом IMDb!

На сьогоднішній день міні-серіал має середню оцінку в 9,6 при більш ніж 75 тис відгуків. «Гра престолів» ділить 3 місце з ще декількома закордонними шоу з 9,4 балами. Так гинуть легенди.

Ймовірно, якби останній сезон культового фентезі залишався на тому ж рівні за оцінками як критиків, так і глядачів, він зміг би без праці зберегти місце на п'єдесталі. Але фанатські петиції і звання найгіршого сезону на Rotten Tomatoes говорять самі за себе. Втім, «Чорнобиль», в якому всього 5 епізодів, вже виграє за всіма параметрами завдяки реалістичному і драматичному відображенню справжньої трагедії. Мабуть, цю телевізійну новинку повинен подивитися кожен.

Фінал «Чорнобиля» під назвою «Вічна пам'ять» вийде на екрани 4 червня. Фанати обох серіалів жартують, що навіть він не зможе стати більшою катастрофою, ніж фінал «Ігри престолів».

Нещодавно російські вчені оголосили, що штучний інтелект з Томська знайшов спосіб виправити 8 сезон, а ми, в свою чергу, пропонуємо кілька простих рішень, які змогли б зробити 6 серію логічніше. Ще у нас є безліч статей, збірок, а потім оглядів про «Гру престолів» і її наближається спін-офф, які допоможуть скрасити очікування кінцівки «Чорнобиля»!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Чорнобиль» обійшов «Гру престолів» і став найпопулярнішим серіалом на IMDb