Лого https://uaserial.net

Создатель «Чернобыля» прокомментировал планы на 2 сезон

0
884

Шоураннер сериала «Чернобыль» рассказал, возможен ли 2 сезон

Міні-серіал «Чорнобиль» про жахливу аварію на ядерній електростанції завоював несподіваний оглушливий успіх в короткий час. Він уже названий найпопулярнішим на даний момент серіалом за версією IMDb, а також придбав прихильників по всьому світу, пропонуючи економічний, політичний, а головне, емоційний погляд на катастрофу.

Все це призвело до великої кількості спекуляцій на тему 2 сезони. Популярність дозволила припустити, що HBO не захоче так скоро втрачати свій новий хіт, особливо після закінчення «Ігри престолів». Зрозуміло, історія про Чорнобиль повністю завершена, і серіал не планувалося продовжувати, але його автори могли б зайнятися антологією, наприклад, про інші всесвітньо відомі катастрофи.

Однак шоураннер Крейг Мейзін висловився гранично ясно. Раніше він дав інтерв'ю виданню Decider, яке очікувано використовувало тему 2 сезони в заголовку своєї статті. Цей твіт вже видалений, але, ділячись посиланням на неї зі своїми передплатниками, Мейзін додав коментар від себе:

При всій повазі до Decider, остаточну відповідь на питання в заголовку «Чи буде у" Чорнобиля "2 сезон?»: «Ні».

Складно сказати, що хтось здивований таким рішенням. Але такі шоу, як «Велика маленька брехня» HBO і «13 причин чому» Netflix отримали продовження, незважаючи на те, що спочатку знімалися на 1 сезон, так як книжковий оригінал не мав на увазі продовжень. Для серіалу-антології про катастрофи все набагато простіше, але Мейзін спростував і цю теорію, повідомивши, що в історії Чорнобиля його привернула зовсім не ця складова. За його словами, якби 2 сезон був можливий, він був би присвячений тематиці СРСР.

Я дитина 1970-1980-х, і частково моя особистість сформувалася під впливом нації, якої вже не існує. Я б хотів дослідити це серйозніше.


Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Создатель «Чернобыля» прокомментировал планы на 2 сезон