Лого https://uaserial.net

Зірка «Стріли»: «Ніхто не хоче знімати 8 сезон без Емілі Бетт Рікардс»

0
944

Про це розповів Девід Ремсі, відомий як Джон Діґл з серіалу «Стріла»

Коли «Стріла» повернеться на екрани восени, це буде зовсім інший серіал, ніж звикли фанати. 8 сезон стане не тільки останнім, але ще і найкоротшим в історії шоу. Крім того, в нього не повернуться багато персонажів, включаючи Фелісіті Смоук (Емілі Бетт Рікардс). Шанувальники героїні не чекають виходу фінального сезону, як зазвичай, і, як виявилося, не тільки вони.

Актор Девід Ремсі, який зіграв Джона Діґл, розповів в інтерв'ю, що «насправді ніхто не не хоче знімати» 8 сезон без Емілі Бетт Рікардс:

Ми повертаємося, а Емілі немає. Це важливо. Знаєте, ніхто такого не хотів. Ми зі Стівеном розмовляли з продюсерами про сюжеті, який вони збираються втілити в життя, і це буде ... дійсно захоплююче. Я не знаю, як вони це зроблять, але можливо все, що ви тільки могли уявити.

Оскільки догляд Рікардс був оголошений ще в березні, в серіалі встигли гідно завершити сюжетну лінію Фелісіті. Сама актриса заявила, що їй дуже сподобався «красивий» фінал для Фелісіті, і вона «все ніяк не може попрощатися» зі своїм персонажем. Шанувальники сподіваються, що Фелісіті все-таки з'явиться в кінці серіалу, незважаючи на те, що про це поки не йдеться.

З чуток, Фелісіті може отримати спін-офф, а Джон Діґл стане супергероєм Зеленим ліхтарем. Зате в фінальному сезоні «Стріли» точно з'явиться Супермен з «Таємниць Смолвіля».

А ви хотіли б повернення Фелісіті в серіал «Стріла»? Обов'язково поділіться своєю думкою в коментарях нижче.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірка «Стріли»: «Ніхто не хоче знімати 8 сезон без Емілі Бетт Рікардс»