Лого https://uaserial.net

«Стріла» закритий: 8 сезон стане останнім

0
1 236

Серіал «Стріла» The CW за коміксами DC офіційно завершать цієї осені

Актор Стівен Амелл і шоураннер Грег Берланті і Марк Гуггенхайм підтвердили, що супергеройський серіал завершиться після 8 сезону!

Чутки виявилися вірними: в 2019 році нам належить попрощатися з одним з головних супергероїв DC на телебаченні. Зелена Стріла і його серіал довгі 7 років вірою і правдою захищали справедливість і билися про лиходіями. Прийшла пора піти на спокій.

Але як же цього доб'ються? Наші існуючі припущення підтвердилися: 8 сезон буде укороченим, всього 10 епізодів, які закінчаться до кросовера «Криза на Нескінченних Землях».

Судячи з усього, саме тоді Стріла і загине, а продовжувати серіал без нього безглуздо. Кросовери The CW збираються вийти на новий рівень загрози і інтриги.

Шоураннер стверджують, що непросте рішення було прийнято заради «Стріли» і його успіху. Амелл подякував шанувальникам за інтерес до серіалу:

Грати Олівера Куїна було найбільшим професійним досягненням в моєму житті ... але ти не можеш бути напоготові вічно. Я так багато хочу сказати, але поки це буде просто «спасибі».

«Стріла» повернеться на екрани з фінальним 8 сезоном, як зазвичай, восени. Наступна серія 7 сезону вийде 12 березня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Стріла» закритий: 8 сезон стане останнім