Лого https://uaserial.net

Після завершення «Стріли» Стівен Амелл стане лиходієм у новому серіалі «Шпори»

0
1 084

Зірка серіалу «Стріла» зніметься в драмі про реслінг «Шпори» (Heels)

Анонсовано, що відомий за головною роллю в серіалі DC «Стріла» Стівен Амелл після нинішнього останнього сезону займеться іншим телевізійним проектом!

Деякі фанати, безумовно, будуть дещо розчаровані, адже всім Серіаломанія хочеться, щоб їх улюбленці досягли успіху на великих екранах, однак вдається це досить рідко і тому можна радіти хоча б тому, що затишшя в кар'єрі Амелл не передбачається.

Підписання контракту з Амелл підштовхнуло Starz з того, щоб замовити відразу 8 серій 1 сезону новинки під назвою «Шпори». Але, як не дивно, серіал буде спортивній драмі і сюжет присвячений 2 братам, які ворогують між собою за право чемпіона з реслінгу та батьківську спадщину. Один з них буде «хорошим хлопцем», іншого зіграє Амелл, і він стане антагоністом. Його персонаж, харизматичний Джек Спейд, хоче здійснити свою божевільну мрію, але чи готовий він пожертвувати шлюбом, сімейними узами з братом і власним життям, щоб піднестися на п'єдестал? Про це і належить дізнатися глядачам.

Амелл є справжнім шанувальником цього виду спорту в реальному житті, і зовсім цього не приховує, буваючи на турнірах. Як ми бачимо по твіту, це призвело до його великій дружбі з Реслер Коди Родсом, який згодом навіть знявся в «Стріли» в якості супротивника героя Амелл.

Поки Starz не називають ні приблизну дату виходу, ні будь-яких інших подробиць про майбутній серіалі, але вже можна не сумніватися, що він стане популярним хоча б завдяки фан-базі Амелл, адже і Стрілу в якомусь сенсі можна назвати бійцем на рингу , а боротьба добра і зла в одній людині не з чуток була знайома Оліверу Куїнн.

Ми продовжимо тримати вас в курсі новин про «шпор»! Фінальний 8 сезон «Стріли» розпочнеться 16 жовтня і торкнеться епічність кросовер з безліччю запрошених зірок і супергероїв «Криза на Нескінченних Землях».

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Після завершення «Стріли» Стівен Амелл стане лиходієм у новому серіалі «Шпори»