Лого https://uaserial.net

Перемагаючи смерть: Які герої повернуться в фінальному 8 сезоні «Стріли»?

0
814

8 сезон серіалу «Стріла» поверне багатьох персонажів, у тому числі загиблих

Серіал добігає кінця, і, за словами шоураннер Марка Гуггенхайма, він стане «любовним посланням» до шоу, шанувальникам і персонажам. Загальний задум, звичайно, зберігають в секреті, але дещо з цього послання вже відомо.

Так, в 8 сезоні «Стріли» знову покажуть Катану, вперше після появи антігероіні у фільмі «Загін самогубців». Антігероіня разом з чоловіком була помічницею Стріли в 3 сезоні, потім пропала з поля зору фанатів до епізодичній ролі в 5 сезоні. Багато хто вирішив, що у цьому винна вихід фільму з її участю, проте там Катану зіграла інша актриса, так що він не пов'язаний із всесвітом «Стріли».

Крім Качані, в фіналі повернеться чимало героїв, в тому числі мама Олівера Мойра Куїн, Томмі Мерлін і Кертіс Холт. Поки незрозуміло, як творці зроблять це, з огляду на, що багато хто з повертаються мертві. Швидше за все, вони стануть або гостями з альтернативних всесвітів, або персонажами флешбеков.

Нагадаємо, що в останньому сезоні «Стріли» буде всього 10 епізодів, і він торкнеться кросовер «Криза на Нескінченних Землях», в якому Оліверу Куїнн судилося загинути. Дата виходу 1 серії призначена на 16 жовтня. Глядачі побачать Катану вже у 2 епізоді під назвою «Ласкаво просимо в Гонконг».

Кого ще слід повернути в 8 сезоні? Пишіть свої пропозиції в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Перемагаючи смерть: Які герої повернуться в фінальному 8 сезоні «Стріли»?