Лого https://uaserial.net

Бетмен з'явиться у всесвіті «Стріли» DC в кросовері «Криза на Нескінченних Землях» на CW

0
830

Знаменитий супергерой DC Бетмен нарешті відвідає серіали The CW

Всесвіт «Стріли» дочекалася Бетмена! Готем буде в цілковитій безпеці вже цієї зими.

Як стало відомо, Бетмен з'явиться в кросовері всіх серіалів DC каналу The CW під назвою «Криза на Нескінченних Землях». Крім нього, до команди героїв приєднається Чорна блискавка, що раніше вважався жителем своєї власної всесвіту.

Зіграти Темного Лицаря в якості камео належить відомому акторові озвучення Кевіну Конрой, який прославився як голос Бетмена в присвяченому йому мультсеріалі 1990-х. Мабуть, це буде дуже зріла версія Бетмена.

Про Бетмена, легендарного героя навіть для телевселенной, згадували не раз в минулому, і у нас навіть є повна добірка посилань. Як з'ясувалося в кросовері 2018 року, на момент подій він пропав, і Бетвумен взяла на себе турботу про благополуччя Готема замість нього. З якою саме версією Брюса Уейна нам доведеться зустрітися на цей раз, поки невідомо.

По всій видимості, серіал «Бетвумен» виходить саме цієї осені не випадково і все це є частиною великого плану за серіалами DC на каналі The CW. Раніше представники каналу заявили, що в їх плани не входить анулювання своїх популярних шоу про супергероїв в будь-якому сенсі, так що, навіть якщо одні серіали будуть закриватися, як «Стріла», їм на зміну, ймовірно, прийдуть нові.

Також стали відомі дати кросовера. Пригоди почнуться 9 грудня і займуть цілих 5 епізодів, докладніше про порядок і порушених серіалах ви можете дізнатися тут.

А ви хотіли б побачити серіал про Бетмена у всесвіті «Стріли»? Нагадаємо, що поза цією всесвіту зараз виходить серіал про дворецького Бетмена під назвою «Пенніуорт», а присвячений становленню Брюса Уейна серіал «Готем» завершився в минулому році.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Бетмен з'явиться у всесвіті «Стріли» DC в кросовері «Криза на Нескінченних Землях» на CW