Лого https://uaserial.net

Зірка «надприродного» Джаред Падалекі хоче битися з Джастіном Бібером замість Тома Круза

0
806

Джаред Падалекі з серіалу «Надприродне» пожартував над Джастіном Бібером в ситуації з викликом Тома Круза на ММА

Сьогодні Джастін Бібер підірвав Твіттер, виклавши дивовижний пост, в якому в досить нешанобливим виразах викликав знаменитого виконаними особисто трюками актора Тома Круза на бій в октагоні. З тих пір багато знаменитостей прокоментували те, що відбувається, в основному демонструючи здивування і жартуючи. Але, мабуть, ні в кого немає такої довгої історії відносин з Джастіном Бібером, як у Джареда Падалекі.

Зірка «надприродного» не раз публікував смішні твіти в сторону виконавця. Тепер сама доля підкинула Джаред новий інфопривід для великого веселощів.

Чи не в тему, але ніхто не може позичити мені маску Тома Круза?

По всій видимості, Джаред хоче замінити Тома на поле битви. І дійсно, абсолютно не ясно, так чи Джастіну важливо, хто буде його противником, з огляду на раптовість виклику. Том Круз ніколи не асоціювався з будь-якими видами бійок безпосередньо (хоча його колишня дружина Кеті Холмс з цим не згодна), і, здається, зірки не мають ніяких особистих конфліктів. Походження даного твіти залишається справжньою загадкою.

Бібер зайшов настільки далеко, що запитав президента UFC Дейна Уайта, чи візьметься він за організацію бою. Конор Макгрегор теж втрутився в діалог і зголосився спонсорувати захід, одночасно таким же способом кинувши виклик акторові Марку Уолбергу.

З усього цього можна зробити висновок, що Інтернет - це небезпечне і непередбачуване місце, від якого часом слід триматися подалі.

«Надприродне» повернеться на екрани з останнім 15 сезоном цієї осені. Шанувальники створили петицію проти закриття серіалу, але актори особисто висловилися про причини такого рішення.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірка «надприродного» Джаред Падалекі хоче битися з Джастіном Бібером замість Тома Круза