Лого https://uaserial.net

«Надприродне»: Хто з братів Вінчестерів помре в фінальному 15 сезоні?

0
1 947

«Надприродне» в останній раз збирається вбити одного з Вінчестерів

У новій серії «надприродного» з'явилися натяки на фінал серіалу, і вони дуже стривожили фанатів.

Чи жарт, сам Бог цьому всесвіті стверджує, що хтось із Вінчестерів загине, і на його могилу поставлять надгробну плиту з вигравіруваним звучним прізвищем. Чак уже сів за написання кінцівки, і схоже, що це буде самий похмурий і страхітливий фінал з усіх можливих.

Ще до прем'єри останнього сезону зірка «надприродного» Дженсен Еклс, який виступив режисером цієї самої 4 серії, запустив чутки про смерть Вінчестерів в 15 сезоні. Звичайно, багато хто вважає, що їх загибель стала б відмінним, що запам'ятовується фіналом, і на те є чимало причин (хоча інші з цим не згодні), але чи зважаться на такий фінальний акорд творці серіалу-довгожителя?

Найімовірніше 3 варіанти розвитку подій (крім смерті обох Вінчестерів, але в такому випадку все очевидно і без огляду), і кожен з них по-своєму трагічний. Ми постараємося максимально точно обгрунтувати кожен з них, але, звичайно, не варто забувати, що це лише фанатські теорії, поки ще нічим не підтверджені. Отже, ось чого варто очікувати від кінцівки серіалу після 15 років довгого шляху:

Помре Дін

 

Судячи з усього, що нам показали в новій серії, Дін повинен стати головною метою. Сем бачить його смерть (від власних рук) уві сні, в якому стає Королем Ада як судини Люцифера і разом з демонами воює з мисливцями. У цьому сезоні Дін дуже активний і не здається наперекір долі. Він твердо впевнений, що вони позбулися Чака і всі тривоги позаду, а це робить його очевидною мішенню для всіх небезпек разом.

Аргументом проти цієї версії є аж надто надмірне її нав'язування в 4 епізоді. Швидше за все, фанатів просто хочуть збити з пантелику, направляючи по помилковому сліду. Втім, можливо, що нас намагаються обдурити, зробивши вигляд, що це обман. Все дуже заплутано! Зараз нічого не можна сказати напевно, залишається стежити за новинами разом.

Помре Сем

Але якщо загине НЕ Дін, то залишається лише Сем, чи не так? Що ж, в серії ми побачили негативний настрій Сема по відношенню до їх полюванні і життя в цілому. Безліч втрат близьких підкосили його бойовий дух. Це може стати тривожним ознакою, адже приблизно так само він поводився щоразу, коли потім вирішував пожертвувати собою для порятунку Діна і світу в цілому.

Крім того, самопожертву Сема стане дуже гарним жестом на прощання для персонажа, що здійснював у своєму житті чимало помилок і напевно соромляться цього. Наприклад, в останньому епізоді він згадав Джесіку, свою дівчину в університеті. Вона загинула точно так же, як його мати в їх з Діном дитинстві, просто тому, що була поруч з ним. Якби він не втік з родини, він би не зустрів її і вона була б жива. А їх батько міг не пропасти без сліду під час полювання, з чого і почався сюжет 1 сезону. І, звичайно, демонська кров в його жилах, що зробила Сема ідеальним посудиною для Люцифера.

Ніхто не помре, як було і в Апокаліпсисі

Нам не просто так показали сон Сема, який відсилає до їх «кінцівці» часів Еріка Крипкая в кріслі шоураннер. Дійсно, коли розгорталися події Апокаліпсису, а саме, війни між Люцифером (в тілі Сема) і небесами в особі Михайла в тілі Діна або їх зведеного брата Адама. Нагадаємо, що свого часу Дін відмовився битися проти Сема, так що в разі перемоги Люцифера в цій битві могло статися щось схоже на події сну нашого, сучасного Сема.

На щастя, брати разом з Кастіелем і іншими своїми друзями за допомогою сили братської любові і, звичайно, улюбленої Дітки Діна Імпали, змогли протистояти злу і заточити і Люцифера, і Михайла (в тілі Адама) в особливій Клетке. І хоча вони вже не раз виривалися звідти на волю і були переможені повторно, проте, саме та перемога зробила Сема і Діна легендами як в Аду, так і в Раю, а Бог навіть воскресив для них Кастіеля в нагороду.

Раніше оголошувалося про довгоочікуване повернення Адама, третього брата Вінчестера. По всій видимості, Чак хоче повернутися до тієї кінцівці і зробити її на новий лад. Але справа в тому, що в минулому кінцівці теж передбачалася смерть брата, а саме, Діна. Рано чи пізно простий смертний мав упасти від руки Люцифера в тілі Сема або будь-якого демона-поплічника.

В останній момент все змінилося, Сем зміг здолати Люцифера, згадавши про те, кого саме зібрався вбити, і про все, що пов'язувало братів. Тепер у нас є ще одна сімейна драма: брат і сестра Чак і Амара, які теж перебувають у сварці. Можливо, якщо Сем і стане лиходієм, слідуючи сюжету Чака, Амара допоможе своєму колишньому улюбленцю Діну, і в останній битві зійдуться не тільки Сем і Дін, а й Тьма і Світло. Перемогти в подібній сутичці, звичайно, повинні любов і дружба. Так що багато фанатів сподіваються, що в фіналі ніхто не помре і станеться всепрощення.

Помре... Адам!

Звичайно, коли мова заходить про смерть когось із ще не загиблих Вінчестерів, ми думаємо про вибір між Семом і Діном. Але не варто забувати про те, що їх брат весь цей час був заточений в Клетке, в Аду, разом з Михайлом і Люцифером, звідки його не могла забрати сама Смерть. Раніше йшлося про те, що від нього вже мало що залишилося, але Чак може це виправити або використовувати собі на користь.

Формально Адам не є Вінчестером, він носив прізвище матері. Але якщо Чак його поверне, і Сем і Дін візьмуть його як брата, а в кінці Бог забере його у них, це буде досить трагічно, а також стане зрозуміла фраза Беккі, в якій вона жахається жорстокості Чака. Адже Беккі згадує імена Сема і Діна так, ніби їх втрати, їх жертви рівні один перед одним. Також Адам може повернутися зовсім іншою людиною або є людиною зовсім (як і говорила Беккі, головним монстром), і Сем і Дін або переможуть його ціною життя брата, або впадуть в битві з ним.

Є і ще одна теорія, пов'язана з Адамом. Можливо, якщо Адам повернеться самим собою, то у фінальній сутичці Сем і Дін пожертвують собою, щоб їх молодший брат нарешті зміг отримати життя, яку заслуговував до Апокаліпсису. Цей вчинок стане спокутою того зла, що вони зробили, кинувши Адама в Клетке заради порятунку людства.

А яка теорія здається вам найбільш правдивою? Обов'язково виберіть улюблену з них в коментарях нижче або напишіть свою, якщо жодна вам не сподобалася! Наступний 5 епізод «надприродного» вийде 15 листопада, і він може пролити світло на те, що сталося, підтвердивши або спростувавши хоча б одну з теорій вище.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Надприродне»: Хто з братів Вінчестерів помре в фінальному 15 сезоні?