Лого https://uaserial.net

Зірки «Надприродного» зробили загальні татуювання на весіллі Джеффрі Діна Моргана

0
1 815

Актори Джаред Падалекі, Дженсен Еклс і Джеффрі Дін Морган, які зіграли Сема, Діна і Джона Вінчестерів в серіалі «Надприродне», зробили пам'ятні тату

У Джеффрі Діна Моргана, відомого за роллю Нігай в серіалі «Ходячі мерці», видалася просто божевільний тиждень. Актор одружився з давньою подругою Хіларі Бертон, і на весіллі були присутні не тільки колеги зірки з різних проектів, а й ... майстер татуювань!

Екранні брати Дін і Сем Вінчестери з нині завершується на рекордному 15 сезоні серіалу «Надприродне», звичайно, відсвяткували на церемонії, адже наречений колись виконав роль їх батька Джона Вінчестера, чиє недавнє повернення в ювілейному 300 епізоді так запам'яталося фанатам. Раз вже майже вся сім'я була в зборі, Морган відвідав татуировщика, не знімаючи весільного фрака, і чоловіки сімейства Вінчестерів обзавелися загальними тату:

Це виглядає ще більш зворушливо, з огляду на, що Морган по суті знімався в серіалі лише в 1 і 2 сезонах, таким чином, їх загальна дружба пережила довгих 13 років розставання. Зазвичай актори тісно спілкуються, проводячи багато часу разом на знімальних майданчиках, але потім їх зв'язок передбачувано обривається, адже це завжди дуже зайняті люди, завжди в роз'їздах. В якості ще одного винятку можна назвати акторів іншого серіалу каналу The CW «Щоденники вампіра», який вже кілька років як завершений, давши дорогу 2 спін-оффам, наприклад, Ніна Добрев і Пола Уеслі. Нещодавно зірки The CW з різних шоу також зіграли загальний товариський матч в софтбол в якості благодійності.

А ви вже налаштувалися на фінальний сезон? Прем'єра відбулася сьогодні, наступний 2 епізод вийде 18 жовтня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірки «Надприродного» зробили загальні татуювання на весіллі Джеффрі Діна Моргана