Лого https://uaserial.net

«Надприродне»: 2 головних персонажа вмирають в 3 серії 15 сезону

0
970

Жертви 3 серії: хто загинув у фінальному сезоні серіалу «Надприродне»?

Всього лише 3 серія останнього сезону, і вже почалися непоправні жертви! «Надприродне» завершує свою історію після 15 років боротьби зі злом, і тепер настала пора остаточно попрощатися з перш безсмертними персонажами.

Іншого пояснення настільки швидким смертям могутньої відьми Ровени і кращого Зберігача знань у всій Великобританії Артура Кетча, неможливо уявити. Герої, на любовну лінію яких натякали обидві перші серії сезону, віддали свої життя в ім'я порятунку Вінчестерів, своїх друзів, а також всього людства.

У 3 серії Кетча знаходить демонесса, що послала його вбити Бельфегора, і, дізнавшись про його непокору і зрозумівши, що Артур ніколи не зрадить своїх товаришів, вона вириває його серце. Причому в процесі він з'ясовує, що на неї чомусь не діє ангельський клинок, а значить, Сема і Діна чекають неприємності з нею в подальшому.

Тим часом, Бельфегор, що знаходиться в тілі Джека, намагається (що іронічно, слідуючи по стопах Кастіеля) поглинути в себе всі душі Ада і зробитися непереможним. Звичайно, він стикається з Кастіелем, що не згодним з такими масштабними планами демона, і навіть на якийсь час прикидається Джеком, намагаючись обдурити ангела. І, звичайно, це не спрацьовує, а рівний в прагненні зупинити Бельфегора доводиться створити заклинання, що робить з неї самої бомбу душ. Як завжди кокетлива і пустотлива відьма покинула нас зі словами «До зустрічі, хлопчики».

Колись вона попросила Сема стати тим, хто вб'є її, якщо з'явиться така необхідність, і він, згнітивши серце, виконує обіцянку з надією на порятунок Діна і нашого світу. Невідомо, чи відправиться вона в Пекло після смерті, враховуючи кількість грішних душ в її тілі і новонабутий неприязнь Бога до всіх, хто допомагає вінчестер. Бути може, ми ще побачимо рівний перед самим кінцем, як сталося з бідолахою Кевіном ...

Наступна 4 серія «надприродного» вийде на екрани 8 листопада. Актори відриваються на повну: роблять загальні татуювання, посилають премії і випускають дебютні платівки.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Надприродне»: 2 головних персонажа вмирають в 3 серії 15 сезону