Лого https://uaserial.net

«Надприродне» очікують великі повернення персонажів в 15 сезоні

0
1 111

Шоураннер серіалу «Надприродне» відкриває завісу таємниці про прийдешні поверненнях героїв

В останніх епізодах 15 сезону Сема Вінчестера переслідують бачення, в яких вони з його братом Діном вбивають один одного. Вони з'ясовують, що причиною може бути руйнування планів від Чака. Кастіель не відповідає на повідомлення, тому їм треба буде знайти допомогу у кого-то еще.

Шоураннер «надприродного» Ендрю Дуббо розповів, що наскрізний сюжет 15 сезону дозволить фанатам попрощатися з усіма своїми улюбленцями:

Як тільки Сем зрозуміє, що відбувається, на прикметі у них будуть пара людина, з якими він спробує зв'язатися, і поява деяких легко передбачити, а деяких немає.

Раніше йшлося про те, що братам допомагатиме новий персонаж, зіграний зіркою серіалу «Ангел». Згідно з відомостями, це старий знайомий Джона Вінчестера. Але хто ж з тих, кого глядачі бачили раніше, повернеться в серіал?

Фінальний сезон вже подарував кілька повернень. Так, Джек, Ровена, Кевін трант, Амара і Ліліт побували на початку сезону, а в майбутніх серіях з'явиться Адам Вінчестер. Завдяки містичної тематики, можна воскресити абсолютно будь-якого, навіть мертвого героя. Ми будемо стежити за цим і повідомимо, коли з'явиться нова інформація.

Наступна 6 серія «надприродного» вийде на екрани 22 листопада. Кого хотіли б повернути ви? Пишіть в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Надприродне» очікують великі повернення персонажів в 15 сезоні