Лого https://uaserial.net

Зірки «Надприродного» розповіли, що серіал може отримати продовження в іншому форматі

0
1 612

Актори впевнені, що їхні герої ще повернуться

П'ятнадцятий сезон «надприродного» впевнено наближається до свого кінця, а значить, у членів SPN Family немає іншого вибору, крім як підготуватися до неминучого: кінця подорожі Сема і Діна Вінчестерів.

На щастя для провідних акторів шоу та їхніх шанувальників, Джаред Падалекі вже отримав головну роль в багатосерійної перезавантаження «Крутого Уокера», а Дженсен Еклз пробує себе в музиці. І все ж, можливо, що одного разу Падалекі і Еклз повернуться до ролей мисливців на нечисть.

В інтерв'ю виданню TV Guide три головних актора «надприродного» Джаред, Дженсен і Міша Коллінз зізналися, що чекають «що їхні герої ще раз вип'ють пива і врятують світ в кіно, міні-серіалі або в якомусь іншому форматі». Еклз зауважив, що якби він був букмекером, то посперечався б, «що це не останній раз, коли ця сім'я збирається разом».

Грунтуючись на цих словах, можна припустити, що ні Сем, ні Дін, і навіть Кастіель, не помруть в фіналі серіалу. З великою ймовірністю вони отримають гарну кінцівку, яку років через п'ять зможе продовжити інший сценарист. З огляду на популярність історії Вінчестерів і любов телебачення до перезапуску, є ймовірність, що ми все-таки побачимо одного разу продовження «надприродного».

Раніше актори запропонували премій «засунути нагороди куди-небудь подалі» і заявили, що найголовніше для них любов шанувальників.

Зйомки фінального 15 сезону ще йдуть, а Джареда Падалекі напередодні заарештували за п'яний дебош в барі.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірки «Надприродного» розповіли, що серіал може отримати продовження в іншому форматі