Лого https://uaserial.net

Серіал «Надприродне» закритий після 15 сезону

0
2 102

Фінальні серії вийдуть в 2020 році

Один з найбільш довгограючих і популярних серіалів сучасності завершиться після 15 сезону. Про це розповіли виконавці головних ролей в своїх інстаграм-акаунтах. Останній п'ятнадцятий сезон, що складається з 20 серій, вийде в телесезоні 2019-2020.

«Ми тільки що сказали команді, що дуже схвильовані зйомками 15 сезону. Він стане останнім. 15 років шоу, яке змінило моє життя. Я знаю, що воно змінило життя цих двох хлопців. І ми б хотіли щоб ви почули це від нас, що ми в очікуванні наступного року. Це буде фінал. Великий фінал. Кінець цілого інституту», - розповів виконавець ролі Діна Вінчестера Дженсен Еклз.

«Ми любимо вас, і ця сім'я нікуди не зникне, коли шоу закінчиться», - продовжує Міша Коллінз. Еклз також передав слова творця «надприродного» Еріка Крипкая: «Це серіал про родину. Це дивовижно. І він пишається тим, що воно стало сім'єю. Так що спасибі вам за це».

Исполнитель роли Сэма Винчестера Джаред Падалеки поделился в своем инстаграме фотографией со времен первого сезона шоу.

У своєму інстаграме Дженсен Еклз написав, що в «Надприродне» нічого по-справжньому не закінчується. Чи означає це, що нас чекає якийсь спін-офф серіалу або великий кліффхенгер в фіналі?

«Надприродне» виходить на The CW з 2005 року. Історія про двох братів - мисливців на нечисть, які подорожують по Америці на чорній Chevrolet Impala 1967 року настільки полюбилася глядачам, що протягом усіх поки що вийшли 14 сезонів, у проекту були стабільно високі рейтинги. Творцем і шоураннер проекту став Ерік Крипкая, який планував завершити серіал після трьох сезонів, але пізніше продовжив шоу на п'ять сезонів. У п'ятому сезоні завершилася основна сюжетна лінія шоу і Крипкая покинув пост шоураннер проекту, залишившись лише в числі продюсерів.

Для шанувальників серіал дійсно став сім'єю. Поза зйомок постійно проводилися численні конвенції за участю акторів серіалу. А Джаред Падалекі зустрів на зйомках свою майбутню дружину.

Поки невідомо, хто стане головним антагоністом 15 сезону, але творці серіалу вже анонсували повернення знайомого персонажа в фіналі 14 сезону.

Наступна серія 14 сезону вийде 5 квітня.

А що ви думаєте про закриття серіалу? Будете сумувати за вінчестер?

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Серіал «Надприродне» закритий після 15 сезону